Doi elevi din Timisoara eliminati de la probele de matematica si istorie ale examenului de Bacalaureat 2015! Ce patesc?

TIMISOARA. Au fost prinis cu telefoanele mobile asupra lor. Acesta este motivul pentru care doi elevi, absolventi de liceu, au fost eliminati din examenul de Bacalaureat, de la Timisoara.

Este vorba despre doi elevi care au participat la probele de istorie, respectiv matematica. Acestia au sustinut examenul la centrele organizate la Colegiul National Banatean si la Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva” din Timisoara.

Consecinta este ca doua sesiuni nu vor putea participa la acest examen. Asadar, ei oso vor putea da Bacalaureatul abia anul viitor, in toamna, cel mai devreme.

La proba de Matematica a examenului de Bacalaureat au fost inscrisi 3.316 absolventi de liceu, insa prezenti au fost 3.088. Au lipsit 228, iar unul a fost eliminat.

La proba de Istorie s-au onscris 1.449 absolventi de liceu, iar prezenti au fost 1.416. Au lipsit 33, iar unul a fost eliminat.

Urmeaza ca in data de 3 iulie 2015 sa aiba loc proba la alegere a profilului si specializării – proba scrisa, apoi, in 7 iulie se vor afisa rezultatele.

Dupa rezultate se vor putea depune contestatii, iar in perioada 10-11 iulie se afiseaza rezultatele finale ale acestui examen.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...