Noutati :

Documentatiile pistelor de biciclete pe sub podurile Dacilor si Saguna, scoase din nou la licitatie de Primaria Timisoara. La prima strigare n-a venit nimeni

10 septembrie, 2021 - 09:32 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. A fost anulata licitatia lansata in august de Primaria Timisoara pentru gasirea unei firme care sa intocmeasca documentatia necesara amenajarii unor piste de biciclete si trasee pentru pietoni pe sub doua poduri peste Bega. Nicio firma nu si-a depus vreo oferta pana la data limita.

CITESTE SI: Strada blocata 3 zile in centru. Incepe Ruga Timisoarei ‘pe stil nou’, sub motto-ul ‘Folclorul este oxigen pentru un popor astmatic’ 

Acum, municipalitatea isi incearca iarasi norocul si a relansat licitatia pentru Studiul de Fezabilitate ‘Amenajare piste de biciclete pe sub Podul Dacilor si Podul Saguna‘, ambele in estul Timisoarei, catre Piata Badea Cartan, respectiv catre Dorobantilor.

Pune la bataie aceeasi suma, 99.365 de lei cu tot cu TVA, adica aproape 20.000 de euro.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 18 octombrie.

Aceste piste fac parte din planul primariei de a amenaja astfel de rute pentru biciclisti pe sub toate podurile din oras pentru a realiza conexiunea cu cele deja realizate in urma cu cativa ani pe malurile BegaiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Oare de ce nu s-au facut aceste subtreceri odata cu marele proiect de reabilitare a malurilor canalului Bega in urma cu 5 – 6 ani cand s-au construit pistele si celelelalte subtreceri? Atat de destepti au fost cei din primarie incat le-au omis cand au semnat proiectul?
    Daca in cazul podurilor Stefan cel Mare (Dragalina) si Eroilor (de pe Vacarescu) nu s-a putut deoarece acestea urmau sa intre in santier pentru largire, in cazul podurilor Dacia si Mihai Viteazul (caci asa se numeste oficial total aiurea cel dintre Dorobantilor si Saguna) se puteau face subtreceri in cadrul acelui proiect initial.

    Pana si in cazul largirii podului Eroilor nu a fost prevazut in cadrul proiectului si realizarea subtrecerilor. Subtrecerile sunt acum in santier, inca neterminate si se fac in cadrul unei licitatii separate fata de largirea podului. Cala prosti! Este ca si cand faci casa noia dar uiti sa faci/amenajezi si pivnitele! Ci le faci dupa ce ai terminat casa.

    Este bine ca in ceasul al doisprezecelea cineva din primarie s-a gandit sa abordeze subtrecerile de la cele doua poduri mentionate in articol.

  2. La Dorobantilor, cu investitii minime se poate realiza. Trec aproape zilnic pe acolo si pot sa spun, ca in lipsa subpasajului, traversarea strazii este penibila: ca pieton sau biciclist, trebuie sa treci de 3 semafoare. Uneori trec pe sub pod pentru a evita acest lucru. Am semnalat de mult acest lucru primariei. Haideți sa semnalam mai multi lucrurile care ne nemultumesc pentru a face presiune, macar cei din zonele respective!