Noutati :

Doar martisoare si felicitari in centrul Timisoarei de 1 martie! Primaria interzice florile

6 februarie, 2013 - 07:07 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Timisorenii vor putea cumpara doar martisoare si felicitari din zonele centrale ale orasului inca de la sfarsitul lunii februarie. Executivul Primariei Timisoara interzice cu desavarsire comerciantilor sa vanda flori sau aranjamente florale ori sa puna corturi pe domeniul public, dar doar in zona centrala.

Asadar, martisoare se vor putea cumpara din 23 de locatii din Timisoara. Vorbim despre pietele din fiecare cartier, despre Piata Libertatii, Piata Victoriei, Platoul de la Ceasul Floral, strada Marasesti, Parcul Copiilor, Piata Mocionii, Bdul Regele Carol, Platoul Dambovita, Calea Sagului colt cu Ana Ipatescu, Calea Martirilor colt cu Naturii, Platoul din Calea Buziasului, zona Spitalului Judetean, strada Daliei, strada Simion Barnutiu, Sf. Apostoli Petru si Pavel din Calea Sever Bocu, strada Liege din Calea Aradului, Platoul de pe Calea Torontalului, Platoul de pe strada Circumvalatiunii si bulevardul Garii.

In centrul orasului se vor putea vinde numai martisoare si felicitari, cei care doresc sa le comercializeze fiind obligati sa plateasca la Primaria Timisoara o taxa de 69 de lei si 6 lei pentru taxa de imprimat. Pentru ocuparea domeniului public se va plati 3 lei mp/zi in zona A si 2 lei mp/zi in zona B. Cererile se pot depune la camera 12 din institutia de pe C.D. Loga.

„In Piata Victoriei vor putea comercializa martisoare doar persoanele care au domiciliul pe raza Timisoarei, de asemenea este interzisa comercializarea de flori sau aranjamente florale, precum si amplasarea de corturi si alte constructii provizorii, cu exceptia umbrelelor fara reclama publicitara, in caz de timp nefavorabil”, se arata intr-un comunicat semnat de Primaria Timisoara.

Comerciantii isi vor putea vinde produsele din 25 februarie si pana in 3 martie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...