Doar 500 de oameni vor putea participa la spectacolul de Ziua Timisoarei. Pe scena vor urca Andreea Voica, Ionut Fulea sau Carmen Popovici Dumbrava

TIMISOARA. Chiar si in perioada de pandemie de coronavirus, Primaria Timisoara a pregatit un eveniment pentru a marca Ziua Timisoarei, sarbatorita an de an in 3 august. Spectacolul va fi unul folcloric, iar participantii vor intra pe baza de invitatie.

CITESTE SI: Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata si sanatatea lui, pana in punctul in care pune in pericol sanatatea celorlalti. Medicul Virgil Musta de la Timisoara despre cresterea uriasa a numarului de cazuri de COVID si cei care nu respecta nicio regula in pandemia de coronavirus 

Sunt disponibile doar 500 de locuri pentru a se putea respecta masurile sanitare, iar invitatiile se vor gasi la Casa de Cultura a Municipiului Timisoara si vor fi distribuite gratuit.

Spectacolul este programat in data de 30 iulie, de la ora 19.00, in Parcul Rozelor.

Evenimentul se bucura de prezenta unor artisti iubiti de public precum Andreea Voica, Ionut Fulea, Carmen Popovici-Dumbrava, Ion Dragan sau Dumitru Stoicanescu, spectacolul urmand a fi transmis live pe pagina de facebook ,”Evenimente Primaria Timisoara”. Conducerea muzicala ii revine profesorului Deian Galetin, iar coregrafia este semnata de catre Toma Frentescu si Maria Dudau-Topciov.

Artistilor consacrati li se vor alatura si cei mai tineri solisti ai ansamblului: Anda Sabados, Alexandra Acs, Ana Maria Moldovan, Ana Gabriela Cote si Vlad Vacaru, intr-un moment artistic coordonat de catre prof. Nicolae Baniciu.

Prezentarea evenimentului va fi asigurata de catre Daniela Bacila.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. cu asemenea „formatii” nu o sa strangeti nici 50 de participanti. Doar pensionari !

  2. Nu mai organizati. Numa bine se va face econimie. Asa numa dati banii aiurea.