Doar 4 amenzi in Timis pentru cei fara declaratie pe propria raspundere, de la inceputul starii de alerta. Cum poti ajunge la Timisoara fara document

TIMISOARA. Doar patru oameni au fost amendati, de la inceputul starii de alerta si pana acum, in Timis, dupa ce au fost prinsi de politisti ca nu aveau asupra lor declaratia pe propria raspundere cu care pot circula in afara localitatilor.

CITESTE SI: Nu mai este nevoie de declaratie pe proprie raspundere in mai bine de jumatate din judetul Timis, pe o raza de 30 de kilometri, in jurul Timisoarei si Lugojului. Lista cu toate localitatile adaugate de Comitetul pentru Situatii de Urgenta 

Valoarea totala a amenzilor este de 2.000 de lei.

Saptamana trecuta, politistii nu au aplicat nicio amenda pentru lipsa declaratiei sau completarea gresita a acesteia.

Pentru a ajunge la Timisoara, locuitorii unor comune si sate de langa oras, situate la 30 de kilometri, nu mai au nevoie de acest document. La fel si pentru Lugoj.

Reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis au intocmit luni o lista completa a localitatilor unde nu mai e nevoie de documentul justificativ pentru deplasare.

Zona Metropolitana Timisoara: Săcălaz, Cărpiniș, Cenei, Peciu Nou, Sânmihaiu Român, Parța, Jebel, Pădureni, Liebling, Șag, Sacoșu Turcesc, Chevereșu Mare, Giroc, Moșnița Nouă, Recaș, Bucovăț, Remetea Mare, Ghiroda, Fibiș, Pișchia, Giarmata, Dumbrăvița, Orțișoara, Satchinez, Sânandrei, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Biled, Iecea Mare; localitățile din cadrul următoarelor unități administrative: Uivar, Răuți, Sânmartinul Maghiar (de apartine de comuna Uivar), Topolovățu Mare, Șuștra, Cralovăț (care tin de comuna Topolovățu Mare), Petroman, Obad (ce apartin de orașul Ciacova).

Zona Metropolitana Lugoj: Buziaș, Racovița, Topolovățu Mare, Belinț, Boldur, Darova, Victor Vlad Delamarina, Găvojdia, Știuca, Criciova, Coșteiu, Nădrag, Fârdea, Bârna, Făget, Dumbrava, Traian Vuia, Mănăștiur, Ohaba Lungă, Bara, Secaș, Ghizela, Brestovăț, Balinț, Bethausen; localitățile din cadrul următoarelor unități administrative: Baloșești ( care apartine de comuna Tomești), Petrovaselo, Stanciova(de tin de orașul Recaș).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...