Noutati :

Doar 30% din mobilierul scolar pentru clasa pregatitoare a sosit in Timis! Anul scolar ar putea incepe fara bancute in unele scoli

21 august, 2012 - 12:39 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Ministerul Educatiei a alocat suma de 755.000 de lei pentru achizitionarea de mobilier pentru clasele pregatitoare, insa doar 30% din necesar a fost achizitionat de catre unitatile de invatamant.

Inspectorul scolar general din Timis, Cornel Petroman, se teme ca pana la data de 10 septembrie, cand va incepe anul scolar 2012-2013, nu va fi achizitionat tot mobilierul scolar pentru clasele pregatitoare.

Patru firme au contractat confectionarea acestui mobilier si nu suntem siguri ca vor reusi sa se incadreze in termenul stabilit, cel de 6 septembrie. Ministerul Educatiei a alocat 755.000 de lei pentru achizitionarea acestui mobilier, insa achizitiile pana acum sunt de peste 30%„, a declarat Cornel Petroman.

Procedura de achizitie este anevoioasa, a explicat seful ISJ Timis, deoarece directorii unitatilor de invatamant trebuie mai intai sa faca dovada achizitiei, apoi isi vor primi banii pentru a achita factura.

In cazul in care nu se vor respecta termenele, directorii scolilor vor fi trasi la raspundere.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...