Noutati :

DNA la Aeroportul International Timisoara! Procurorii controleaza mai multe documente

29 noiembrie, 2012 - 12:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

UPDATE: Conducerea Aeroportului International Timisoara face o serie de precizari legate de vizita procurorilor DNA de joi

Reprezentantii D.N.A. au solicitat conducerii Aeroportului International Timisoara prezentarea unor documente cuprinse in raportul de audit al Curtii de Conturi.

Este  vorba de o serie de documente verificate deja de Curtea de Conturi in cursul acestui an si care a auditat perioada 2010-2011. In urma acestui control, Curtea de Conturi a emis un raport de control si un plan de masuri care a fost pus in aplicare.

Conducerea Aeroportului International Timisoara sprijina in continuare institutiile statului in desfasurarea oricarui demers si va pune la dispozitie orice documente ce i se solicita.
__________________


TIMISOARA. Verificare DNA la Aeroportul International Traian Vuia Timisoara. Procurorii anticoruptie efectueaza mai multe  controale si au solicitat sa li se puna la dispozitie documente legate, se pare,  de diferite contracte de inchiriere pentru spatii aflate in incinta aerogarii.

Nu este vorba de perchezitii! Nu vor fi persoane ridicate pentru audieri, nu va fi nimeni retinut. Am mers acolo doar ca sa ridicam niste dosare pe care le vom studia, apoi le vom duce inapoi. E un dosar in lucru, nu va pot spune mai multe„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Tamas Schiffbeck, seful DNA Timisoara.

Vom reveni cu amanunte!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. asta e replica DNA la dosarul de informator a lui Horia Cristian? fiti mai retinuti, tovarasi