Noutati :

Divort in familia regala? Printul Charles divorteaza de Camilla?

17 martie, 2012 - 12:55 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

TIMISOARA. Potrivit tabloidului Globe, Printul Charles si Camilla Parker Bowles ar fi in pragul divortului. Despartirea ar putea fi cauzata de neintelegerile dintre Camilla si regina Elisabeta a II-a, informeaza People looks.

Regina, mama printului Charles, nu a fost niciodata de acord cu casatoria fiului sau cu o persoana de rand, cum a considerat-o dintotdeauna pe Camilla. Cei doi sunt casatoriti din anul 2005, insa relatia lor de dragoste dureaza de 25 de ani.

Se pare ca o disputa publica dintre nora si soacra a fost picatura care a umplut paharul. Printul Charles si sotia sa nu au mai aparut in public impreuna in ultimele saptamani. Recent, la un eveniment oficial, printul a fost insotit de Kate Middleton, nora sa.
In cazul in care aceasta stire se dovedeste a fi adevarata se anunta un proces de divort lung si dificil, avand in vedere miza financiara. Averea printului Charles este estimata la 300 milioane de dolari (in jur de 230 milioane euro).

Informatiile publicate in Globe vor fi puse cu siguranta la indoiala de cei care cred in povestea romantica de iubire dintre Charles si Camilla.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor