Noutati :

Divizarea a fost rezolvata! “Asteptam in continuare, cu emotie, momentul cand vom fi contactati de viitorii actionari ai Politehnicii”

26 martie, 2012 - 01:23 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SPORT
0

Marian Iancu

TIMISOARA. Patronul Marian Iancu a anuntat luni dimineata ca a rezolvat problema divizarii. Iancu spune ca asteapta acum ca autoritatile locale sa rezolve si ei problema actionariatului. “Asa cum am promis, obligatiile fiscale rezultate din divizare sunt un capitol inchis pentru licentierea 2012-2013. Sumele ramase de compensat au fost reesalonate conform legii. Asteptam in continuare, cu emotie, momentul cand vom fi contactati de viitorii actionari ai Politehnicii Timisoara. Hai Poli!“, a transmis Iancu.

Intrarea in actionariat la Poli a Primariei Timisoara va fi supusa la vot in plenul Consiliului Local!

Consilierii locali ai Timisoarei vor avea de votat la sedinta ordinara de maine, 27 martie proiectul de hotarare privind aprobarea asocierii in participatiune intre Municipiul Timisoara si S.C. POLITEHNICA SA.

Conform noului proiect de hotarare, Marian Iancu va renunta la actiunile sale urmand ca noii actionari ai clubului, Consiliul Local si cel Judetean sa aleaga o persoana care sa devina presedintele Consiliului de Administratie la noua societate, precum si noul consiliu de administratie de la Poli Timisoara.

Sumele incasate de dl. Iancu Marian de la Consiliul Local al Municipiului Timisoara si de la Consiliul Judetean Timis, aproximativ 10 – 12 milioane euro, la care se adauga cele 17 milioane euro, diferenta dintre valoarea celor 14 jucatori vanduti (19 milioane de euro) conform tabelului cu valorile de piata (market) ale F.R.F. si suma intrata in conturile clubului Politehnica (2 milioane de euro) vor fi folosite pentru stingerea tuturor datoriilor si obtinerea licentei pentru Liga II si Liga I. Diferenta ramasa ii revine d-lui Iancu M. care va ceda 100% actiunile detinute la club celor doua entitati administrative. Sumele incasate de dl. Iancu Marian de la autoritatile banatene vor fi convertite in actiuni reprezentand 100% din totalul actiunilor SC Politehnica SA. Cei 19% detinuti de Asociatia FCU Timisoara va face obiectul unei tranzactii urgente intre patronul SC Politehnica SA si reprezentantii Asociatiei FCU Timisoara si de asemenea vor trece la cele doua entitati administrative. Prin aceasta tranzactie cu dl. Marian Iancu si cu FCU Timisoara autoritatile locale si judetene preiau intreg patrimoniul Poli S.A.“, se arata in proiectul de hotarare. Primul obiectiv al noii entitati este sa vanda 35-40000 abonamente catre suporteri din care sa rezulte un beneficiu de 4-5 milioane euro pe an necesari consolidarii financiare a clubului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...