Opinia Timisoarei

Distractie pe cinste in randul studentilor din Timisoara. Inaintea sesiunii au organizat Revelionul in stil american!

TIMISOARA. Mare petrecere mare in randul studentilor care invata la Timisoara. Pentru ca urmeaza o perioada plina cu examene la fel de fel de materii, studentii au inceput sesiunea cu o mare petrecere.

Ei au organizat un Revelion in stil american. Nu au lipsit concursurile care mai de care mai distractive, dar nici bautura care a fost din belsug. Ba chiar s-au organizat si concursuri de baut bere cu paiul sau direct dintr-un furtun.

Petrecerea s-a incheiat spre dimineata, dupa ce studentii au obosit dansand pe cele mai in voga hituri din toate timpurile.

Evenimentul a fost organizat de studentii de la Universitatea Politehnica si Universitatea de Vest din Timisoara. Acesta este unul dintre rarele dati cand organizatiile de studenti si-au unit fortele si au pregatit o petrecere de o asemenea amploare.

Revelionul studentesc a fost la cea de-a doua editie. Acesta a fost organizat de OSUT Timisoara, Liga AC, LSFETc Timisoara, OSB Timisoara, L.S.F.E.E, Liga Studentilor din Facultatea de Mecanica Timisoara, LSCT Timisoara si Organizatia Studenteasca “Traian Lalescu”.

Foto: Virgil Simonescu

Exit mobile version