Noutati :

Directorul general CCIAT Florica Chirita, intr-un interviu VIDEO: Anul trecut am implementat proiecte cu finantare europeana in valoare totala de 23 de milioane de euro!

13 februarie, 2016 - 12:03 AM
Autor: Ciprian Voin      
Categorie: INTERVIU
1

TIMISOARA. Coordoneaza activatea Camerei de Comert Industire si Agricultura Timis in momentul in care instituia trece prin cel mai fast moment al existentei: doar in anul 2014 Camera a implementat proeicte europene in valaore de zeci de milioane de euro. Detaliile sunt oferite de dirctorul general al CCIAT, Florica Chirita, intr-un interviu VIDEO acordat opiniatimisoarei.ro.

Anul trecut am implementat proiecte cu finantare europeana in valoare totala de 23 de milioane de euro. Anul acesta deja am inceput sa scriem alte proiecte. Noi scriem proiecte si pentru terti, nu doar proiecte in care Camera este partener. Orice firma care doreste sa scrie un proiect cu finantare europeana ne poate cere ajutorul. Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie coada de aici din birou si pana jos in strada…„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro, Florica Chirita.

Directorul general al CCIAT isi indreapta atentia anul acesta asupra extinderii exporturilor romanesti pe toate pietele lumii. Asta pentru ca, in mare parte, produsele romanesti ajung in momentul de fata doar pe piata europeana.

In momentul de fata, cam 75% din comertul international al Romaniei este unul intracomunitar. Daca mai de mult am fost prezenti cu produsele romanesti pe toate pietele lumii, ne intrebam de ce nu putem sa o facem si azi? Am luat legatura cu ambasadorii Chinei, Statelor Unite ale Americii si al Federatiei Ruse si i-am invitat sa vin ala Timisoara pentru ca impreuna cu oamenii de afaceri de aici sa gasim impreuna solutii sa ducem produsele noastre pe aceste piete.„, a mai spus Florica Chirita.

 

Despre toate aceste subiecte, dar si despre multe altele, aflati din interviul VIDEO de mai jos, pe care Florica Chirita, directorul general al Camerei de Comert Industrie si Agricultura, l-a acordat jurnalistului opiniatimisoarei.ro Ciprian Voin!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sa avem un loc de munca linistit pe salarii mari ,fara responsabilitate uite asa neamurili se descurca un tot felul de institutii platite de noi