Noutati :

Directorul ADR Vest de la Timisoara, Sorin Maxim, sef al Asociatiei Agentiilor de Dezvoltare din intreaga tara

3 octombrie, 2019 - 10:37 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Sorin Maxim a fost ales de colegii sai din intreaga tara presedinte al Asociatiei Agentiilor de Dezvoltare Regionala pentru a patra oara la rand.

CITESTE SI: ‘Sa vada si sefii tai!’ Circulatia troleibuzelor blocata de un sofer la Timisoara. Motivul pentru care isi lasase masina in calea mijloacelor de transport. Foto si video 

Imediat duipa reconfirmarea sa in functia de presedinte, Sorin Maxim a dezvaluit si care sunt obiectivele pentru acest nou mandat.

Prioritatea noastra, in acest nou mandat, este coordonarea pregatirii viitoarei perioade de programare 2021-2027, perioada care se doreste a fi descentralizata din punct de vedere al gestiunii finantarilor europene, agentiile avand un rol mult mai important in ceea ce înseamna managementul fondurilor”, a punctat președintele ROREG, Sorin Maxim.

ROREG pregateste doua proiecte importante finantate prin Programul Operational Asistenta Tehnica (POAT) 2014-2020. Primul vizeaza intarirea transferului de expertiza intre si catre autoritatile publice locale si judetene, iar cel de-al doilea proiect are in vedere intensificarea promovarii si informarii potentialilor beneficiari asupra oportunitatilor de finantare din urmatorul ciclu financiar.

Alaturi de Sorin Maxim, in functii au fost realesi in posturile de vicepresedinti si Marilena Bogheanu, director general ADR Sud-Vest Oltenia, si Vasile Asandei, director general Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sorinele, da la avere cum stai? Tot sef? Vezi ca ai cheltuieli cam mari la veniturile tale de bugetar.