Noutati :

Directorii spitalelor cu datorii pe 3 luni consecutiv vor fi schimbati! Vezi ce spune managerul Spitalului Judetean Timisoara!

28 ianuarie, 2013 - 02:22 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: NATIONAL
0

Contractele managerilor de spitale vor fi amendate astfel incat acestia sa poata fi inlocuiti in urma unor evaluari trimestriale, daca spitalul inregistreaza datorii pentru trei luni consecutive, conform scrisorii de intentie convenite de Guvern cu FMI, obtinuta de MEDIAFAX.

Documentul releva totodata ca, pentru a evita cresterea datoriilor din sistem, Guvernul va transfera resurse financiare de la spitale cu competente limitate catre unitatile incluse in reteaua spitalelor regionale de urgenta.

Sistemul de achizitii centralizate a medicamentelor va fi evaluat la sfarsitul acestui an.

„In conditiile in care si finantarea va creste, e normala acesta decizie, dar daca finantarea ramane cum e acum, dupa 3 luni ne demite pe toti. In acest moment, Spitalul Judetean Timisoara nu are datorii. Avem doar unele facturi neplatite, dar care sunt in termenul de 90 de zile”, a declarat Ciprian Bogdan, managerul Spitalului Judetean Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...