Noutati :

Directorii de scoli vor trebui sa munceasca pentru a-si pastra posturile. Ministerul le pregateste o surpriza

29 februarie, 2016 - 07:50 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Ministerul Educatiei vrea sa se asigure ca scolile din tara sunt conduse de oameni competenti. De aceea, ministrul Adrian Curaj a venit cu o noua idee, pe care a prezentat-o deja deputatilor.

Ministerul Educatiei isi propune organizarea unui test national online pentru ocuparea functiilor de director de scoala, a declarat luni ministrul de resort, Adrian Curaj, in fata deputatilor, aratand ca acesta este un pas preliminar depunerii de dosare pentru concurs.
Concursurile pentru directori de scoli au fost de la inceput si sunt o prioritate, lucram cu un grup puternic care fac resurse umane in multinationale (…). Am incredere ca vom putea veni in prima etapa a concursului de director cu un test online national, astfel incat sa aiba incredere ca pot aplica toti. Va fi acest test de resurse umane online general si dupa ce trec acest test vor putea sa isi depuna dosarele pentru concurs”, a spus ministrul.

Citeste mai multe: AICI

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Sper ca la acest concurs nu pot participa persoane care fac parte dintr-un partid politic,ca sa fie odata depolitizata aceasta functie.