Noutati :

Directori si adjuncti de scoli din Timisoara si din judet, SCHIMBATI!

12 august, 2016 - 07:04 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
4

TIMISOARA. O multime de directori si de directori adjuncti de la scoli din Timisoara si din judet vor fi schimbati, anunta Inspectoratul Scolar Timis. Unii au decis sa nu mai conduca scolile din toamna din motive personale sau pentru ca ies la pensie, altii vor fi indepartati pentru ca nu si-au facut bine treaba.

3 directori se pensioneaza incepand cu 1 septembrie: de la Colegiul National Coriolan Brediceanu, Scoala Gimnaziala Ghilad si Scoala Gimnaziala Beba Veche.
9 directori au comunicat, in scris, dorinta lor de a nu li se mai prelungi detasarea pentru functia de conducere in anul scolar 2016-2017, invocand motive personale la: Scoala Gimnaziala Parta, Scoala Gimnaziala Sag, Liceul Teoretic Periam, Liceul Pedagogic Carmen Sylva Timisoara, Liceul Tehnologic „Romulus Paraschivoiu” Lovrin, Scoala Gimnaziala nr. 1 Timisoara, Scoala Gimnaziala Dudestii Noi, Scoala Gimnaziala Sacosu Turcesc, scoala Gimnaziala Sacalaz.

Institutii de invatamant pentru care, din motive intemeiate, bazate pe o analiza clara, corecta si transparenta, Inspectorul scolar General a propus Consiliului de administratie  emiterea avizului pentru numirea in functii de conducere a unor noi directori sunt: Colegiul Tehnic Valeriu Braniste Lugoj, Liceul Tehnologic Petre Mitroi din Biled, Scoala Gimnaziala Moravita, Scoala Gimnaziala Pietroasa.

La Scoala Gimnaziala 4 din Lugoj actualul director va trece adjunct intr-o alta unitate, iar la Scoala Gimnaziala de muzica Filaret Barbu din Lugoj va reveni pe functie fostul director.

La Gradinita cu program prelungit Jimbolia, directorul s-a transferat la o alta catedra.

In ceea ce-i priveste pe directorii adjuncti, 3 au spus ca nu mai vor sa se afle in functii la Liceul Teoretic Bartok Bela, Liceul Teoretic Periam, Scoala Gimnaziala nr. 27 Timisoara.

6 adjuncti vor fi indepartati la: Scoala Gimnaziala Teremia Mare, Liceul Tehnologic Deta, Liceul Tehnologic „ Petre Mitroi” Biled, Liceul Tehnologic Transporturi Auto Timisoara, Liceul cu Program Sportiv Banatul, Liceul Teoretic Dudestii Vechi.

La Centrul scolar pentru Educatie Incluziva „ Constantin Paunescu” Recas si scoala Gimnaziala Satchinez s-au infiintat posturi de adjuncti, iar la Scoala din Sacalaz adjunctul va ocupa functia de director.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pe PSD de la generala 16 de ce nu îl schimba .? Sau așteaptă sa l ridice DNA ul cu afacerile lui meschine?, sau îl va proteja onorata Curte prin intervențiile soției la dosarele PSD.?? Corupție la nivel de clasa. Josnica unitate de învățământ Josnica tara!???

  2. Schimbati directorii, dar ce faceti cu profesorii ai caror elevi nu au reusit nici unul din toata scoala sa ia macar un amarat de 5 la capacitate. Aici nu mai este vina directorului daca profu nu-i bun. Schimbati si profesorii incapabili si dezinteresati de rezultatele scolare.

  3. aveti grija de jarcov ca desfiinteaza si liceul Lenau, fatarnica

  4. Ar fi trebuit sa fie intrebate si cadrele didactice din alte scoli-vezi Sc Gen 15 TM, cum decurge relatia cu directorul. Poate era cazul de mai multe schimbari.