Un director din Primaria Timisoara nu are memorie… financiara! Vezi cine este el!

Vasile Ciupa

Vasile Ciupa, directorul Directiei de Mediu din Primaria Timisoara, are goluri de memorie financiara in declaratiile sale de avere, afisate pe site-ul de internet al administratiei municipale.

Prins de protejarea unor firme private care-si alimenteaza conturile din bani publici, Vasile Ciupa a uitat cati bani a castigat de pe urma inchirierii unui spatiu in P-ta Unirii nr.2.

Asa cum sustin colegii sai, „Arendasul” Ciupa a primit spatiul ca revolutionar, l-a exploatat aproape 10 ani, dar banii obtinuti nu au fost evidentiati niciunde. Spatiul a fost retrocedat fostilor proprietari in baza legii 10/2001, Ciupa fiind nevoit sa renunte la el in anul 2008.

Fiind un preferat al Primarului Ciuhandu, „Arendasul” nu putea ramane fara un spatiu si drept multumire pentru modul in care il sprijina pe edilul sef, chiar i-a fost atribuit un alt spatiu pe Bul. Tineretii, la nr.8, cu o suprafata de 99 mp.

Ulterior Ciupa a cumparat spatiul, fara licitatie, pentru ca are legitimatie de revolutionar. Din declaratiile sale de avere nu rezulta achizitionarea contra cost a spatiului pe care l-a si inchiriat deja si care a produs anul trecut, 420 de milioane de lei vechi.

Ciupa autor de brosuri

In rest, declaratiile sale de avere, date de-a lungul anilor, contin termeni ca mostenire, donatie si alte cele, dar si bani castigati din… gradinarit.

write my paper

De fapt, Ciupa este foarte aproape de aceasta nobila si banoasa meserie, el fiind si autor al unei brosurici intitulata „produsele ecologice”, platita din bani publici, in care seful de la Mediu, consemneaza: „Carnea de tineret bubalin rezulta din cresterea intensiva a tineretului bubalin cu fin, siloz si concentrate si carnea de tineret ovin ingrasat, obtinut din incrucisari intre Blakface si German si Tigaie”. Autorul celebrei fraze de mai sus refuza sa stea de vorba cu jurnalistii care-l critica. Ghinionul nu ne-a ocolit nici pe noi la prezentul articol.

zp8497586rq
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete


loading...

  Pareri

 1. omul negru spune:

  daca se incumeta careva sa studieze declaratiile de avere ale functiilor de conducere din Primarie…ne apuca plansul pe toti…de mila, bineinteles: case in rate…construite pe teren de stat…masini vechi de zece ani cel putin…alocatii de copii care intregesc si ei safteaua familiei…scrie undeva ca amarata de casa a devenit vila?…ca copii merg regulat sa viziteze Europa ?…ca aproape toti membrii familiei au masini?…vacantele sunt musai in strainatate…?!…cine stie sa citeasca printre randuri…tot nu baga de seama…oficial, avem niste declaratii de …neavere…cele reale…din motive de modestie…nu se afiseaza…

 2. BERE spune:

  pt. omul negrub!
  sa tzo trag si io, si ceilaltz colegii mei din primarie. esti multumit bey daniele?

 3. TRECIATu spune:

  ultima BOMBA !
  domnu CIUPA, candidatul surpriza al taranistilor si revolutionarilor la primaria timisoara. ura, sa ne traiasca dom PRIMAR viitor CIUPA !

 4. omul negru spune:

  si mai bau o BERE…si mai trase o ragaiala…