Noutati :

Director din cadrul Consiliului Judetean Caras Severin, prins in flagrant pe cand lua mita. Ce urma sa faca in schimbul banilor?

2 iulie, 2014 - 07:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

UPDATE: Seful Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Caras-Severin, Ianas Roseti a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma deciziei Tribunalului Timis.

____________

UPDATE: Ianas Roseti a vrut sa atribuie, in mod preferential, contracte pentru intretinerea unor drumuri judetene, pe timp de iarna. El mai luase de la denuntatorul sau suma de 2.000 de lei, in data de 19 iunie.

____________

UPDATE: Ianas Roseti a fost retinut de procurorii DNA din Timisoara pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat. Acesta a iesit din sediul DNA Timisoara in jurul orei 2.00, incatusat. El a declarat ca este nevinovat si ca nu stie nimic.

Nu am declarat nimic, sunt nevinovat„, a spus Roseti.

Seful Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Caras-Severin va fi prezentat astazi instantei cu propunere de arestare preventiva, pentru 30 de zile.

Video-ul nu poate fi incarcat.

_______________

Seful Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Caras-Severin, Ianas Roseti, considerat un apropiat a lui Sorin Frunzaverde, a fost prins in flagrant de DNA Timisoara in timp ce lua mita 9000 de lei. Banii ar fi reprezentat doar o transa din suma totala.

”Este vorba de Ianas Roseti, directorul Directiei de administrarea domeniului public si privat din cadrul Consiliului Județean Caras-Severin. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce lua suma de 9.000 de lei, dintr-un total pretins de 8.000 de euro in schimbul atribuirii in mod preferential a unor contracte”, a declarat pentru opiniatimisoarei,  procurorul-sef al DNA Timisoara, Tamas Schiffbeck

Ianas Roseti este seful unei directii de care depind aproape toate contractele importante ale Consiliului Judetean Caras Severin.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...