Din nou in strada, la Timisoara. Protest #rezist, la concurenta cu concertele din Piata Victoriei de la Targul de Craciun. Foto si video

TIMISOARA. Inapoi in strada. Un nou miting impotriva modificarii legilor Justitiei la Timisoara, in centrul orasului, duminica seara.

CITESTE SI: S-au aprins brazii de Craciun din pungi, roti de bicicleta si alte materiale reciclabile la Timisoara. Foto si video 

 

Putin dupa orele 19.00, sub perdeaua de lumini montata de municipalitate in Piata Victoriei erau aproximativ 150 de protestatari inarmati cu pancarte si drapele tricolore.

Tot cam atatia oameni se inghesuiau si in fata scenei de la Targul de Craciun din centrul orasului, pentru a urmari un concert programat cu trupa Phaser.

 

Alegerea Pietei Victoriei pentru mitingul #rezist din aceasta seara, unde se desfasoara si Targul de Craciun la care din boxe rasuna colinde si cantece de sarbatori, precum si concertele aflate in program, face ca vocile celor care protesteaza sa nu fie auzite.

In jurul orei 19.30, intr-o pauza a concertului Phaser, oamenii au inceput sa scandeze: Hotii! Hotii! Nu coruptie!

Deasupra protestatarilor, intr-o nacela, angajatii primariei continuau sa munceasca la inaltime laultimele pregatiri pentru aprinderea cupolei de lumini de la Targul de Craciun.

Protest #Rezist pe fond de Phaser

Posted by Opinia Timisoarei on 10 Decembrie 2017

Protestatarii au decis sa porneasca intr-un mars prin centrul orasului si s-au indreptat spre Catedrala strecurandu-se cu greu prin multimea celor iesiti sa cantareasca ofertele de la casutele din Targul de Craciun.

UPDATE: La orele 20.00, odata cu incheierea spectacolelor de pe scena, protestatarii s-au regrupat sub cupola de luminite proaspat aprinse. Numarul participantilor a crescut la aproximativ 500.

Vom reveni cu amanunte si imagini

 

 

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. sauron maitra spune:

    Circ finantat de servicii … au crezut ca daca aduna activistii in Piata Victoriei, lumea de la targul de Craciun vine puhoi dupa ei, ca sa poata declara maine ca ”in Timisoara au iesit la protest 10 000 de oameni”.
    Nu le-a iesit, ca nu mai crede nimeni intreg la minte in spalarea lor pe creier.