Din nou anchete pe drumuri, soferii sunt trasi pe dreapta si luati la intrebari. Anuntul DRDP Timisoara

TIMISOARA. Se realizeaza un studiu important pe drumurile nationale, iar soferii sunt invitati sa participe la el. Astfel, echipaje mixte formate din politisti si recenzori vor trage pe dreapta conducatori auto si le vor pune un set de intrebari. Raspunsurile sunt importante pentru orientarea viitoarelor investitii in infrastructura.

CITESTE SI: Copil disparut in Timis. Daca il vezi, suna la 112!

Anchetele de circulatie vor avea loc miercuri, in 26 octombrie, intre orele 8 – 12 si 14 – 18.

Etapa a treia a acestei actiuni se va derula in majoritatea punctelor de frontiera din partea de vest si pe doua drumuri nationale din judetele Caras-Severin si Hunedoara.

Pentru zona de administrare a DRDP Timisoara, vor exista posturi de recenzie in urmatoarele puncte:
– Judetul Arad: PCTF Varsand si PCTF Turnu, PCTF Nadlac II (autostrada A1)
– Judetul Timis: PCTF Cenad, PCTF Moravita, PCTF Jimbolia
– Judetul Caras-Severin: PCTF Naidas si DN 58B Bocsa
– Judetul Hunedoara: DN 66 Livadia

Recenzorii vor fi amplasati pe ambele sensuri de mers in punctele mentionate.

”Echipaje mixte CNAIR – Politia Romana (recenzori si agenti de circulatie) vor invita conducatorii de vehicule pe o banda de rezerva si le vor adresa un set de intrebari, care vor consta in: originea plecarii in cursa (ex.: Timisoara, Arad); destinatia cursei (ex.: Belgrad, Budapesta); scopul calatoriei (ex.: turistic, acasa, loc de munca, alte scopuri); pentru vehicule de transport marfa: felul marfii; pentru vehicule de pasageri: numarul de pasageri”, transmite DRD Timisoara.

Nu vor fi inregistrate datele referitoare la numarul de inmatriculare al masinii, numele conducatorului auto sau alte date de identificare.

Informatiile solicitate sunt complet anonime, in conformitate cu regulamentul general privind protectia datelor.

Fiind vorba despre o actiune de interes public, conducatorii auto sunt rugati sa colaboreze cu anchetatorii astfel incat aceasta actiune sa se desfasoare intr-un timp cat mai redus.

Ultima etapa pentru desfasurarea studiului de circulatie va fi in 2 noiembrie 2022, intre aceleasi ore.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...