Noutati :

Din Balcescu pana in Buziasului va fi restrictionat traficul. Lucrari pe mai multe strazi din Timisoara, se refac niste parcari ‘ecologice’

7 martie, 2022 - 04:30 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Vor fi restrictii in trafic, pe toata strada 1 Decembrie din Timisoara, din Piata Balcescu si pana in Buziasului. Anuntul a fost facut de reprezentantii Primariei Timisoara, care nu au fost in stare sa si precizeze cand anume vor fi instituite masurile si nici cata vreme vor dura, ci doar ca intreaga strada urmeaza sa intre in reparatii capitale.

O interventie majora este in plan, respectiv, decaparea si inlocuirea covorului asfaltic pe strada 1 Decembrie 1918, pe banda pe care circula atat tramvaie, cat si autovehicule. Aceasta interventie va avea loc etapizat de la Piata Nicolae Balcescu pana la Calea Stan Vidrighin. Pe perioada lucrarilor, accesul rutier va fi restrictionat„, transmit reprezentantii Primariei.

Anuntul vine in contextul in care autoritatile spun ca au inceput lucrarile pentru plombarea gropilor si modernizarea trotuarelor din mai multe zone din Timisoara, dar si pentru amenajarea unor locuri de parcare in fata blocurilor, pe o strada din zona Fratelia/Sagului (Ioachim Miloia), unde oricum oamenii isi lasau masinile fie pe spatiul verde, fie in parcarea ecologica existenta inca din vremea administratiei Ciuhandu in dreptul blocurilor ANL.

Echipele societatii (n. r. – SDM) au finalizat, in aceste zile, sapaturile, au montat bordurile si au inceput turnarea stratului de fundatie pentru constructia a 60 de locuri de parcare noi pe strada Ioachim Miloia, in apropiere de intersectia cu strada Gavril Musicescu„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

De asemenea, munictorii SDM au mai lucrat, in ultima perioada, la strazi si trotuare, pe Intrarea Vega, strada Eugen Cuteanu, strada Martir Anton Florian, strafa Martir Ovidiu Munteanu, strazile Infratirii si Virtutii si pe strada Pop de Basesti, lucrari care, insa, nu au fost inca finalizate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...