Noutati :

Diana Andone, directorul CeL, a primit distinctia EDEN Senior Fellow Award

24 iunie, 2021 - 07:07 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Dr. ing. Diana Andone, directorul Centrului de e-Learning al Universitatii Politehnica Timisoara a primit distinctia EDEN Senior Fellow Award, unul din cele mai prestigioase premii anuale ale comunitatii EDEN, ca „recunoastere a contributiei la dezvoltarea invatamântului deschis, la distanta si e-learning in Europa si pentru un angajament si sprijin valoros pentru evolutia si progresul EDEN”. Distinctia a fost acordata luni, 21 iunie 2021, de catre presedintele EDEN, Sandra Kučina Softić, in cadrul Ceremoniei de deschidere a Conferintei anuale virtuale EDEN 2021, gazduita de UNED – Universidad Nacional de Educación a Distancia, Madrid.

In anuntul oficial al EDEN se precizeaza: „In deceniile de afiliere la EDEN in diferite roluri si capacitati, ea (n.a. Diana Andone) ne-a imbogatit conferintele prin nenumarate lucrari, ateliere, webinarii si cursuri […] A fost motorul modernizarii comunicarii Asociatiei, atât in aplicarea tehnologiilor de vârf, cât si in construirea unui sistem contemporan de fluxuri de informatii. in calitate de gazda a seriei de Webinarii EDEN in perioada COVID si a primei conferinte anuale virtuale EDEN, prin intermediul UPT, a contribuit la stabilirea bazelor unei noi culturi pentru EDEN in organizatia de evenimente online si virtuale”.

Multumesc foarte mult, Sandra si multumesc EDEN si Comitetului European pentru ca mi-ati acordat acest premiu. Sunt recunoscatoare in mod umil pentru aceasta realizare. Trebuie sa spun ca prima mea intâlnire EDEN a fost in 1996, asa ca a trecut mult timp de când am fost cu EDEN, la conferinte, din Budapesta, Granada si toata Europa. Trebuie sa multumesc lui António (Teixera), Airina (Volungevičienė) si Sandra – celor trei presedinti pe care i-am servit in calitate de membru al comitetului executiv si in calitate de vicepresedinte, in special cu ultimul, si intregului comitet executiv si membrilor si comitetului NAP, care a fost foarte sustinator la toate actiunile nebunesti, daca pot spune asta, si m-au sustinut in toate ideile pe care le-am «aruncat in aer». si au «prins mingile», cu sprijinul extraordinar al Secretariatului, ceea ce a fost cu adevarat grozav si sunt foarte fericita ca am putut face acest lucru. si voi fi in preajma EDEN pentru mai mult timp. Aceasta este doar o incurajare. Va multumesc tuturor!”, a declarat dr. Diana Andone la decernarea premiului EDEN Senior Fellow.

Inregistrarea evenimentului poate fi urmarita AICI.

Despre dr. Diana Andone
Dr. ing. Diana Andone este directorul Centrului de e-Learning al Universitatii Politehnica Timisoara, responsabil pentru planificarea si implementarea tehnologiilor digitale, a tehnologiilor de invatare online si a premiatului Campus Virtual (https://cv.upt.ro/ ) al UPT. De asemenea, este cadru didactic la Universitatea Politehnica din Timisoara, România, in domeniul tehnologiilor multimedia, interactive si web. Diana Andone este autor a 17 carti si 100 de lucrari de cercetare, are in palmares 11 premii pentru cea mai buna lucrare (Best Paper Awards) si a coordonat peste 30 de proiecte de cercetare si educatie, finantate in principal de Comisia Europeana.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...