‘Dialogul public cu Garry Kasparov – Provocarile Lumii Moderne’, eveniment special organizat de UPT la Timisoara

TIMISOARA. În urma interesului extraordinar manifestat pentru conferința „Tech Talks by UPT”, Universitatea Politehnica Timișoara anunță un nou eveniment special, dedicat exclusiv dialogului cu Garry Kasparov, ce va avea loc pe 16 mai 2024, la Teatrul Național din Timișoara, începând cu ora 17:00.

Într-un context geopolitic de actualitate, personalitatea și perspectivele lui Garry Kasparov sunt de un interes arzător pentru publicul larg, iar acest eveniment oferă o ocazie unică de a-l vedea și asculta pe Kasparov într-un dialog interactiv și inspirațional la Timișoara.

Moderat de Cătălin Ștefănescu, dialogul va explora teme precum politica globală și provocările lumii moderne, experiențele personale și viziunile pentru viitor. Participanții vor avea ocazia să pună întrebări directe și să interacționeze cu Kasparov, contribuind astfel la o discuție dinamică și profundă.

Dialogul public cu Garry Kasparov – „Provocările Lumii Moderne” promite să fie o experiență captivantă și inspirațională, care va aduce împreună unul dintre cei mai distinși gânditori ai timpurilor noastre cu publicul său devotat, într-o atmosferă de deschidere și dialog autentic.

Pentru a participa la această sesiune specială, este necesară înscrierea prealabilă pe website-ul oficial al evenimentului Tech Talks, la adresa https://techtalks.upt.ro/. Accesul la eveniment este gratuit, însă numărul de locuri este limitat.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. De fapt, pentru acest circ rusofob va fi adus Kasparov la Timișoara de către prietenii săi, neomarxiști de la UPT și UVT. Și ăsta le știe pe toate ca și Hartmann al nostru, de la OZN și extraterești la Covid și menstruația balenei albastre… Autoarea s-a întrecut pe sine: interactiv și inspirațional, discuție dinamică și profundă, o experiență captivantă și inspirațională (aici se repetă…), cei mai distinși gânditori ai timpurilor noastre (probabil Bianca îl ascultă și la căști…), publicul său devotat (o mai fi fost individul la Timișoara?!), atmosferă de deschidere și dialog autentic (aha, dialogul autentic va fi obligatoriu!). Mamăăă, ce text!!!