Noutati :

Dialog halucinant intre pilotul avionului care a ratat aterizarea la Cluj si Turnul de control. -”Tocmai am iesit de pe pista”. -”Bine ati venit”

7 ianuarie, 2016 - 05:34 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
3

Un dialog halucinant a avut loc intre Turnul de control si pilotul avionului de la Cluj care a ratat aterizarea din cauza conditiilor meteo.

Pilot: Turnule, 9301 – tocmai am ieşit din pista.
Turnul de control: Confirm. Bine ati venit! Continuati spre Delta (n.r. alta pista), catre pozitia de imbarcare.
Pilot: Nu m-ati inteles! Am ieşit din pista.
Turnul de control: Sunt turnul, confirm, multumesc!
Pilot: Suntem iesiti din pista, nu s-a intamplat nimic, suntem pe sol. Motoarele inca functioneaza. Ne uitam la situatie si pe urma vom proceda la o evacuare.
Turnul de control: Sunt turnul, confirmam, anuntam imediat solul! O sa vina imediat utilaje pentru asistenta.
Turnul de control: Toate statiile de la sol au fost anuntate, o sa vina pentru asistenta. Daca puteti sa comunicati, ati iesit din pista? Aveti avarii? Sa stiu ce sa comunic la sol.
Pilot: Deci, am iesit din pista, pe partea dreapta. Suntem in proces de oprire a motoarelor. si din cate vedem, e posibil sa fi atins cu motorul. Confirm, fara victime.
Turnul de control: Am confirmat pe partea dreapta, am sa comunic la sol. Confirm, fara victime, acum o sa vina asistenta. Am considerat pista ocupata, blocata, pana se elibereaza.
Pilot: Asteptam o masina de la dumneavoastra, de la pompieri, sa evalueze situatia de prin afara, pentru ca noi nu vedem tot avionul. Momentan noi suntem bine, nu avem pericol de foc. Daca ii vom evalua pe slide-uri (n.r. topogane) sau vom cobori pasagerii pe scari.
Turnul de control: Am confirmat, am vorbit cu dispecerul, prima masina care a ajuns langa dumneavoastra nu a observat daune ale aeronavei.

Dialogul a avut loc imediat dupa incidentul in care a fost implicat un Boeing 737 apartinand Blue Air cu 116 pasageri si membri ai echipajului la bord.

Sursa: digi24.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Angajam inconstient toate tutele si neamurile asta avem

  2. „ii vom evalua pe slide-uri”. Pe voi, jurnalistii, va evacueaza cineva?

  3. incompetenţă totală a angajaţilor de la Turnul de control! Pilotul spune una, omul de la butoane, alta… vai şi amar! În plus, organizare zero pe aeroport! bravo, ţineţi-o tot aşa…