Noutati :

Dezbateri, cafea si muzica buna la un nou eveniment Cafe 21 la Timisoara

1 noiembrie, 2017 - 12:25 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Asociatia Timisoara – Capitala Culturala Europeana ii asteapta pe timisoreni la o noua dezbatere din seria Café 21.

CITESTE SI: Nici parapetii nu-i opresc. Accident in ‘curba mortii’ de pe soseaua Timisoara – Arad

Intalnirea va avea loc in data de 6 noiembrie 2017, intre orele 19:00 – 22:00, la Bierhaus, str. Emanoil Ungureanu, nr.15, iar tema discutiei este: ”Globalizarea // Schimbari mici la scara mare”.

Vor participa, in calitate de invitati: Jordi Pardo – expert in politici culturale, dezvoltare si guvernanţa, director executiv al Fundaţiei Pablo Casals, Barcelona si Val Muresan – director general al companiei Intel Romania, Timisoara.
Gazda si moderator al evenimentului din partea Asociatiei Timisoara-Capitala Culturala Europeana este Simona Neumann – director executiv.
Pauzele vor fi asigurate de muzica formatiei: The Tango Orchestra.

CITESTE SI: Delegatia Romaniei, care a participat la finala ClimateLaunchPad, s-a intors din Cipru

Seria dezbaterilor publice Café 21 face parte din etapa de StartUp a strategiei de implementare a Programului cultural TM2021 si consta in sase intalniri itinerante, pe parcursul anului 2017, in diferite locatii din oras, unde locuitorii Timisoarei isi pot exprima opiniile asupra unor teme de interes pentru comunitate, intr-un cadru relaxat, informal, in calitate de cetateni europeni activi, conectati la lume si implicati in viata comunitatii.

Ultima intalnire din seria Café 21, din anul 2017, la care va asteptam sa ne fiti alaturi, se va desfasura in 19 decembrie 2017 iar tema de discutie va fi: ”Sustenabilitatea // Cu ce costuri?”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...