Noutati :

Timisorenii sunt invitati sa dea idei primariei pentru Planul Urbanistic General! Poftiti la dezbatere!

25 octombrie, 2011 - 03:45 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
5

sursa foto: Banaterra

TIMISOARA. Timisorenii sunt asteptati cu idei pentru viitorul Plan Urbanistic General al Orasului. Arhitectul sef al Timisoarei organizeaza o dezbatere in acest sens.

Intalnirea are loc miercuri, incepand cu ora 14:00, la Atelierul de Urbanism de pe strada Alba Iulia. Vor participa atat ONG-uri, cat si asociatii si reprezentanti ai societatii civile.

Totodata, reprezentantii Consiliilor Consultative de Cartier vor participa si ei la o reuniune asemanatoare, joi, la ora 15:00, in Sala de Consiliu a municipalitatii. Ei pot face si propuneri pentru viitorul PUG.

Fiecare timisorean poate sa scrie o propunere cu privire la PUG, pe care o poate trimite la sediul Primariei Timisoara, pentru Directia de Urbanism.

Mai concret, timisorenii pot face propuneri pentru noul PUG. De exemplu, ei pot oferi idei despre cum poate fi modernizata infrastructura orasului, cum se pot proteja zonele cu monumente istorice ori cum se pot utiliza anumite terenuri pe care nu a fost construit nimic.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Corect, inteligenta poporului roman nu-i nici pe departe comasata in guvern, parlament, consilii judetene sau primarii. Si care-i premiul pentru o idee buna ?????

  2. 1. Sa huluie mallul de antene si sa se faca parc.
    2. Sa nu se construiasca mall la fostul ababtor.
    2. Sa darame centrul de afaceri si sa se construiasca un patinoar acoperit.

  3. Daca ne vorbeste arhitectul sef………o sa adormim.

  4. O idee la care rog cat mai multi timisoreni sa subscrie: sa se dezbata public PUG-ul in cartiere, inca de pe acum; dupa finalizarea PUG-ului (prevazuta pentru aprilie 2012), putem noi mult si bine sa avem pareri, este tardiv sa se faca modificari. Intrati pe site primarie si faceti acesta solicitare, in format electronic. Opinia, multumim, chiar sunteti opinia noastra, a cetatenilor si ca de obicei, cel mai prompt informata!

  5. Desfintati tramvaiele nu fac aspect placut unui oras modern sunt de toata jena si periculoase.Creeati spatii verzi,patinoar.Mai multe locuri de parcare.Spitalul Judetean arata ca un crematoriu.