Opinia Timisoarei

Dezastru si la al doilea control OPC in mai putin de 2 luni, asa ca i-au pus lacatul. Alimente expirate, apa si sucuri tinute in soare, descoperite de inspectorii de la Protectia Consumatorului intr-un supermarket Profi de langa Timisoara. Foto

TIMIS. Luna si dezastrul. Comisarii OPC s-au enervat cand au descins la un supermarket de langa Timisoara pentru a doua oara in mai putin de doua luni.

CITESTE SI: Au inchis o zona de mancare si au amendat cu zeci de mii de lei toate cele 4 supermarketuri Auchan din Timisoara. Ce-au gasit inspectorii OPC. Foto 

Inspectorii de la Protectia Consumatorului au controlat din nou magazinul Profi Loco din Peciu Nou, iar ceea ce au gasit si de aceasta data i-a revoltat.

Paleti intregi de apa minerala sau plata, dar si sucuri erau asezati in aer liber, in plin soare, in curtea supermarketului, cu toate ca recomandarile producatorului prevad alte conditii de depozitare.

In aceleasi conditii erau tinute si diferite tipuri de alimente, unele dintre acestea fiind chiar expirate.

Pentru neregulile gasite, magazinul a fost amendat cu 10.000 de lei si a fost dispusa inchiderea unitatii intre 6 si 12 luni drept masura complementara.

Este INACCEPTABIL ce am gasit la Profi din Peciu Nou. Abateri constate: nerespectare conditii pastrare-depozitare produse alimentare. A fost data o sanctiune contraventionala de 10000 lei si a fost dispusa masura complementara de inchidere 6-12 luni pentru abateri repetate„, transmite Mihai Gubandru, comisar sef adjunct CJPC Timis.

Va reamintim, acelasi magazin Profi din Peciu Nou a fost controlat si la inceputul lunii august, iar inspectorii OPC au gasit aceleasi nereguli. La acea vreme amenda a fost de 40.000 de lei si au fost retrase de la vanzare produse in valoare de 28.600 de lei. Tot la precedenta vizita comisarii au decis si inchiderea temporara a zone in care era gatita mancarea.

Exit mobile version