Opinia Timisoarei

DEZASTRU la Titularizare in Timis! Un dascal a luat NOTA 1. Vezi cati profesori au promovat examenul!

TIMISOARA. Profesorii din Timis au aflat cum s-au descurcat la examenul de Titularizare. Rezultatele nu sunt dintre cele mai grozave nici anul acesta, astfel ca dintre cei peste 728 de candidati, doar 266 au reusit sa ia mai mult de nota 7, atat cat este necesar pentru a deveni titular pe un post.

In Timis, 227 de dascali nu au reusit sa primeasca nici nota 5 pe lucrarile facute, iar unul dintre profesorii care au sustinut examenul a luat doar punctul din oficiu. Adica NOTA 1.

Exista insa si un profesor care a facut o lucrare perfecta, la Limba Latina, si a primit nota 10.

Profesorii care considera ca lucrarile nu le-au fost notate corect mai pot depune contestatii si marti, 21 iulie, pana la ora 15, la sediul Inspectoratului Scolar Timis.Dupa recorectarea lucrarilor, in 24 iulie, dascalii vor afla rezultatele finale ale examenului.

In 27 si 28 iulie, va avea loc repartizarea pe posturi in cadrul unei sedinte publice a profesorilor care au reusit sa ia mai mult de 7 la Titularizare. Si dascalii care au luat note mai mari de 5 vor putea ajunge la catedra, insa pe posturile de suplinitor.

VEZI AICI toate notele de la Titularizare 2015 in Timis!

 

 

Exit mobile version