Noutati :

DEZASTRU la Titularizare in Timis! Un dascal a luat NOTA 1. Vezi cati profesori au promovat examenul!

20 iulie, 2015 - 09:44 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. Profesorii din Timis au aflat cum s-au descurcat la examenul de Titularizare. Rezultatele nu sunt dintre cele mai grozave nici anul acesta, astfel ca dintre cei peste 728 de candidati, doar 266 au reusit sa ia mai mult de nota 7, atat cat este necesar pentru a deveni titular pe un post.

In Timis, 227 de dascali nu au reusit sa primeasca nici nota 5 pe lucrarile facute, iar unul dintre profesorii care au sustinut examenul a luat doar punctul din oficiu. Adica NOTA 1.

Exista insa si un profesor care a facut o lucrare perfecta, la Limba Latina, si a primit nota 10.

Profesorii care considera ca lucrarile nu le-au fost notate corect mai pot depune contestatii si marti, 21 iulie, pana la ora 15, la sediul Inspectoratului Scolar Timis.Dupa recorectarea lucrarilor, in 24 iulie, dascalii vor afla rezultatele finale ale examenului.

In 27 si 28 iulie, va avea loc repartizarea pe posturi in cadrul unei sedinte publice a profesorilor care au reusit sa ia mai mult de 7 la Titularizare. Si dascalii care au luat note mai mari de 5 vor putea ajunge la catedra, insa pe posturile de suplinitor.

VEZI AICI toate notele de la Titularizare 2015 in Timis!

 

 



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Fenomenul se repeta de ani de zile si are la origini un ansmablu de cauze de care nu se preocupa vreo autoritate!
    Una dintre acestea vizeaza cointeresarea materiala foarte slaba! Cine sunt cei care se indreapta spre invatamant? Multi dintre ei lipsiti de o pregatire minima corespunzatoare carierei didactice! Apoi ceea ce se inatampla in asa zisele universitati (cazul celei de la Resita(). Si altele si altele………pe care cei care gestioneaza sistemul ar trebui sa le cunoasca si sa actioneze ca atare! Ce declara Iohannis, cu referire la resetarea a tot ce exista, este o realitate, dar din pacate nu se intampla nimic!

  2. Îmi asum vina de a mă număra printre dascălii din Timis!!!Din fericire mă număr printre cei care au luat note foarte mari si care nu are un post de titular sau este suplinitor in 2-3 scoli!!!Am avut notele 9.60 ,10 iar anul acesta 9.80 si nu o să fiu titular pe post!!!O să fiu norocoasă dacă mai rămân ore în oraș după detașare!!!!Vă pasă????Suntem foarte mulți în această situație dar,evident,nefiind nimic care să-i denigreze pe profesori nu este interesant;;;