Noutati :

Dezastru la Titularizare, in Timis. Un dascal a luat nota 1. Cati profesori au promovat examenul?

27 iulie, 2016 - 11:52 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Profesorii din Timis au aflat cum s-au descurcat la examenul de Titularizare. Rezultatele nu sunt insa dintre cele mai bune nici anul acesta, astfel ca dintre cei peste 900 de candidati, mai mult de jumatate nu au reusit sa ia nota 7, atat cat este necesar pentru a deveni titular pe un post. Mai exact, 382 de dascali nu au reusit sa obtina nota necesara pentru a putea ocupa un post titularizabil, in timp ce, doar 308 au luat note mai mari sau egale cu 7.

In Timis, unul dintre profesorii care au sustinut examenul a luat doar punctul din oficiu. Adica NOTA 1. Iar alti doi colegi de-ai lui, care au sustinut proba la aceasi materie, Edicatie Fizica si Sport, au fost punctati cu 1, 50.

Exista insa si patru profesori care a facut o lucrare perfecta, la Matamatica, si au primit nota 10.

Profesorii care considera ca lucrarile nu le-au fost notate corect pot depune contestatii in 27 si 28 iulie, la sediul Inspectoratului Scolar Timis. Dupa recorectarea lucrarilor, dascalii vor afla rezultatele finale ale examenului in 3 august.

VEZI AICI toate notele de la Titularizare 2015 in Timis!

In Timis, profesorii se intrec pentru a ocupa unul dintre cele 117 locuri titularizabile, dar si pentru posturile de suplinitori sau pentru a preda pe fractiuni de norme, care in total ajung la 2285 de posturi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Opinia Timisoarei. Ce crezi ca afli? ­čśë