Noutati :

Dezastru la BAC-ul de toamna 2014 in Timis! Avem 5 licee cu ZERO promovati. Vezi toate rezultatele la Bacalaureat!

1 septembrie, 2014 - 08:10 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Jale mare si dupa sesiunea de toamna a examenului de maturitate in Timis. Doar 22,13 la suta dintre candidati au reusit sa promoveze, inainte de contestatii. In cinci licee niciun candidat nu a obtinut media de trecere, astfel ca toti au fost respinsi, potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Timis.

La Liceul Tehnologic Agricol din Ortisoara a sustinut acest examen un singur absolvent de liceu, acesta fiind respins cu nota 5.45 la Limba romana, 1,15 la Matematica si 3,05 la Biologie.

De asemenea, la 12 licee din judetul Timis, doar cate un candidat a fost declarat ”Reusit”.

In Timis, la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat s-au inscris 1.813 candidati, dintre care 1.435 ai fost prezenti, iar patru au fost eliminati, fiind surprinsi in sala de examen cu telefonul mobil asupra lor, Un numar de 1.110 candidati au fost respinsi.

De asemenea, in judetul Timis niciun candidat nu a obtinut media 10.00 la acest examen.

In anul 2013, procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie a fost de 28 la suta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Normal că nu s-a promovat, la cât de greu a fost !!!