Noutati :

Detectivii Apei de la Aquatim, cei mai buni din tara. Medalie de aur la o competitie nationala

20 iunie, 2019 - 04:00 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Trei dintre specialistii Aquatim au participat la concursul national de detectie a pierderilor de apa „Vasile Ciomos”, ce a avut loc recent la Calarasi si s-au intors cu medalia de aur a intrecerii.

Echipa Aquatim, formata din „detectivii apei” Alin Anchidin, Dan Blaga, Ioan Kiss si Daniel Parvan, a concurat cu alte 24 de echipe din tara la aceasta competitie, organizata de Asociatia Romana a Apei si foarte populara in randul companiilor de profil. Premiul I este adjudecat pentru a doua oara de compania timiseana de apa, castigatoare si a primei editii a concursului, in anul 2008.

Concursul a constat in patru probe practice, a cate 30 minute fiecare, de localizare a pierderilor de apa din retelele publice de distributie, probe desfasurate pe teren, in conditii reale de lucru. Concurentii au avut de identificat intre unul si trei defecte de conducta pe fiecare tronson de retea prezentat in competitie. Pe locul II si III s-au clasat echipele Companiei de apa Arad, respectiv ale Companiei de utilitati publice Dunarea Braila. Premiile acordate de organizatori si sponsori au constat in aparatura de specialitate pentru detectia pierderilor de apa.

Competitia nationala de detectie a pierderilor de apa se adreseaza practicienilor, celor care isi testeaza zilnic abilitatile si cunostintele in batalia cu defectele ascunse ale retelelor de apa. Concursul este o oportunitate de transfer de bune practici si schimb de experienta pentru toti participantii, probele practice fiind urmate, de regula, de sesiuni de dezbateri si seminarii in care sunt prezentate noutatile tehnice din domeniu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...