Destinatie finala? Si-a prezis moartea pe Twitter cu cateva minute inainte!

Un student american si-a pierdut viata intr-un accident bizar. Dar si mai ciudat e faptul ca si-a prevazut moartea si a scris despre asta pe Twitter. Declan Sullivan, de 20 de ani, a murit cand un turn special amenajat pentru cameramani amatori din care filma s-a prabusit din cauza unei rafale de vant foarte puternice. Studentul filma un antrenament de fotbal la universitatea unde invata, Notre Dame din Indiana. Cu cateva minute inainte, Declan scrisese pe Twitter ca are parte de conditii "infricosatoare". Adaugase profetic: "Rafale de vant de pana la 60 de mile pe ora, azi va fi amuzant la munca... sper ca voi supravietui". Responsabilii de la universitate spun ca investigheaza moartea studentului si vor incerca sa afle si daca acesta isi exprimase temerile fata de coordonatorul echipei de cameramani amatori.

Un student american si-a pierdut viata intr-un accident bizar. Dar si mai ciudat e faptul ca si-a prevazut moartea si a scris despre asta pe Twitter.

Declan Sullivan, de 20 de ani, a murit cand un turn special amenajat pentru cameramani amatori din care filma s-a prabusit din cauza unei rafale de vant foarte puternice. Studentul filma un antrenament de fotbal la universitatea unde invata, Notre Dame din Indiana.

Cu cateva minute inainte, Declan scrisese pe Twitter ca are parte de conditii „infricosatoare”. Adaugase profetic: „Rafale de vant de pana la 60 de mile pe ora, azi va fi amuzant la munca… sper ca voi supravietui”.

Responsabilii de la universitate spun ca investigheaza moartea studentului si vor incerca sa afle si daca acesta isi exprimase temerile fata de coordonatorul echipei de cameramani amatori.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

Etichete