Designerii timisoreni isi prezinta ultimele colectii la Swiss House Club

Finele acestei saptamani va fi dedicat modei, la Timisoara. Vineri seara, de la ora 20, la Wedding Hall-ul din cadrul clubului Swiss House, 10 designeri timisoreni, studenti si absolventi ai Facultatii de Arte, precum si o creatoare de moda din Bucuresti isi vor prezenta ultimele colectii pentru doamnele si domnisoarele din oras.

Echipa de designeri este formata din Anita Ardelean – colectia Moonlight Shadows, Adriana Delia Barar – colectia Feeling Like a Rokstar, Sofia Afrenie – Street Hippster, Daniel Ignat – Conique, Sergiu Marian Bechian – Blossoming Fairies, Monalisa Aida Vijulie – Pulse, Diana Tatucu – Romance, Iosefina Gardareanu – Nifty by Josephine, Bianca Homorodeanu – Electric Poem, Geanina B. – Prêt à Porter si Ana-Maria Novic Tehanciuc (Bucuresti) – Nude. 50 de manechine vor anima creatiile tinerilor artisti care isi asteapta publicul cu fel de fel de surprize. Odata incheiate prezentarile va urma un retro party incins de DJ VSG in lounge barul Swiss House. Intrarea se face pe baza de invitatie, pana acum fiind anuntate aproximativ 300 de persoane, printre care si profesorii care le-au fost mentori pe parcursul facultatii.

„Aceasta seara este considerata ca fiind cel mai mare eveniment de moda din Timisoara ce promoveaza tinerele talente. Pentru multi este prima ocazie de afirmare in lumea modei. Pentru patru dintre ei este prima lor prezentare de moda, ceilalti participand in trecut si la alte evenimente similare”, a spus Valentin Brezovan, unul dintre organizatorii evenimentului. Se preconizeaza ca pe 17 decembrie sa aiba loc o seara fashion de caritate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de SIDA.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.