Noutati :

Desi nicio firma nu vrea sa le faca, Primaria scoate si a treia oara la licitatie fantanile ornamentale de peste 700.000 de euro, visate de Nicolae Robu in intersectii la Timisoara

30 noiembrie, 2019 - 01:55 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. La mijlocul lunii noiembrie, expirau termenele limita la a doua licitatie organizata de Primaria Timisoara pentru gasirea unor constructori care sa amenajeze mult visatele fantani ornamentale din 5 intersectii din oras.

CITESTE SI: Nicolae Robu ultra optimist: Dam amenzi. Sper ca in 2020 toate cladirile din Piata Victoriei din Timisoara sa fie reabilitate 

Nicio firma nu a fost interesata sa faca macar o fantana, nici a doua oara.

In ultima zi din noiembrie, municipalitatea isi mai incearca o data norocul si relanseaza licitatiile. Pentru a treia oara.

Sumele estimate in anunturile postate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, prevazute a fi acoperite din Bugetul Local, sunt:

Piata Balcescu – 969.022 lei cu TVA, adica 206.000 euro
Sens Selgros – 915.831 lei cu TVA, adica aproape 195.000 euro
Piata Iuliu Maniu – 467.920 lei cu TVA, adica aproape 100.000 de euro
Sens fostul Praktiker – 733.698 lei cu TVA, adica peste 156.000 de euro
Sens Lipovei – 271.974 lei cu TVA, aproape 58.000 de euro

Daca vor fi societati curioase sa amenajeze fantanile, acestea vor avea termene pana la finele lunii ianuarie – inceputul lunii februarie sa isi depuna ofertele. Lucrarile de constructie sunt prevazute sa nu dureze mai mult de 6 luni pentru fiecare.

Conform proiectelor, fantanile ornamentale ar trebui sa aiba o multime de jeturi de apa, inalte chiar si de 6 metri, iar tasnitorile sa fie iluminate cu led-uri si proiectoare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Eu m-as concentra pe re-punerea in functiune a modestei fantani din parcul Dacia, a stat vara uscata, afara 35-38 de grade si fantana „facea plaja”. Multi oameni isi petrec ziua acolo, pensionari, mame cu copii, etc. Si ei platesc impozite, nu numai cei ce se invart cu masinile prin giratorii.

  2. Domnule primar, oriunde in lume fantanile sunt facute sa se bucure de ele cetatenii in calitatea lor de pietoni, asa cum vedeti si in imaginea cu fantana in fata careia cu mandrie v-ati imortalizat. Deci NU IN SENSURI GIRATORII, unde, la cea mai mica pala de vant veti fi injurat si blestemat copios de conducatorii auto. Nu inteleg, arhitectii orasului atat sunt de obedienti si lipsiti de demnitate incat nu indraznesc sa aiba pareri contrare ideilor Dvs nastusnice?

  3. 700000€ pot fi folositi la reabilitarea cladirilor istorice din Centru , urmand exemplul ,,fratelui liberal“ Bolojin de la Oradea.
    Peste un an ( 2021)Timisoara este Capitala Culturala Europeana si lui ii trebuie Fantani cu leduri in interectii!.

  4. 1. Cred ca la a 3-a strigare va veni sigur o firma care va si castiga!
    2. Ce bine ar fi sa fim deja la a 2-a, la a 3-a strigare cu „parcarile supraetajate/subterane” preconizate in centru (si zone imediat riverane, visate vreo 5, 6)