Desfasurare de forte aproape de Timisoara. Zeci de pompieri, medici si politisti, in alerta! Ce s-a intamplat? GALERIE FOTO!

TIMISOARA. S-a dat alarma in localitatea timiseana Calacea, miercuri dimineata. Pompierii au desfasurat un nou exercitiu in teren, la depozitul de gazolina al unei statii aflate in localitate. Conform scenariului, aici a izbucnit un inceniu puternic ce a fost urmat de o explozie devastatoare.

Zeci de pompieri au intervenit imediat cu autospeciale cu apa si spuma si autospeciale de prima interventie si comanda, dar si cu masini speciale de transport victime multiple si de descarcerare. La exercitiu au participat si medicii de la Serviciul de Ambulanta, politistii, dar si jandarmi si militari.

Pompierii s-au comportat exact ca si in cazul unei situatii reale, astfel ca rapid au intins furtunele si au pornit apa, pentru a stinge incendiul.

Prin astfel de exercitii, pompierii vor sa isi testeze capacitatea de interventie in sitiatii limita, dar si colaborarea cu celalalte structuri ale statului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Bravo!