Noutati :

Deseurile voluminoase se colecteaza in cadrul unei noi campanii trimestriale in zona 1 Timis

16 iulie, 2020 - 03:13 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMIS. In perioada 20 iulie – 18 august se desfasoara o noua campanie derulata de RETIM Ecologic Service SA si ADID Timis pentru colectarea deseurilor voluminoase în zona 1 în localitatile Bucovat, Parta, Varias, Sanandrei, Sacalaz, Sandra, Iecea Mare, Masloc, Pischia, Fibis, Carpinis, Cenei, Checea, Foieni, Otelec, Uivar, Dudestii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvaz, Peciu Nou.

Deseurile voluminoase sunt: mobilier, covoare, comode, mese de cafea, de toaleta, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, cazi, vase de toaleta, robineti, cabine de dus, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaleta, lavoare, rezervoare de apa pentru vase de toaleta, carpete, presuri, etc, obiecte mari de folosinta îndelungata precum : calorifere fonta, calorifere aluminiu, usi, tocuri de usi si tocuri de geamuri.

Cetatenii pot depune prin aport voluntar deseurile voluminoase în containerele special puse la dispozitie în punctele de colectare si între orele mentionate în tabelul alaturat.

Deseurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deseuri (reziduale, reciclabile, de constructii, etc.).

Nu se colecteaza în cadrul acestor campanii deseurile electrice si electrocasnice (televizoare, masini de spalat, frigidere, computere, etc.)!

Deseurile voluminoase se pastreaza în gospodarie pana în momentul depunerii voluntare la punctul de colectare si nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.

Detalii despre efectuarea acestor campanii pe www.retim.ro si www.adidtimis.ro/stiri .

RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email [email protected] si pagina oficială de Facebook.

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de
luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...