Noutati :

Desene pe asfalt, ateliere de creat fluturi si face-painting intr-o zi de distractie pentru cei mai mici dintre timisoreni

10 iunie, 2011 - 12:36 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Arta copilariei se instaleaza sambata in parcul de langa punctele cardinale. Prichindeii timisoreni sunt asteptati in numar mare la o zi plina de distractie, ateliere de creatie si concursuri de desene pe asfalt.

Petrecerea din cadrul Festivalului de Arta a Copiilor incepe inca de dimineata si se incheie abia la ora 18.00. Sunt asteptati copii cu varste de la 5 la 15 ani, care sa calatoreasca impreuna „in lumea fluturilor”, tema festivalului din acest an.

Vor avea loc ateliere de creat fluturi, incepand cu ora 11.30, face-painting, happening plastic, dar si ateliere de pictura, precum si un atelier de confectionat… premii. Nu lipsesc atelierele de modelaj, instalatie si pictura pe obiect, sustinute de profesori de la Liceul de Arte Plastice din Timisoara. Micutii vor avea parte si de un moment muzical, la atelierul de muzica medievala Voces Castelli. Activitatile se vor incheia cu premierea celor mici, care vor primi in dar tot felul de obiecte.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor