Noutati :

Descopera-ti talentul! Concurs inedit la un Colegiu din Timisoara!

8 decembrie, 2016 - 02:49 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Saptamana europeana a competentelor profesionale este o initiativa prin care Comisia Europeana doreste sa sporeasca atractivitatea educatiei si formarii profesionale pentru competente profesionale si locuri de munca de calitate, cu ajutorul unei combinatii de evenimente organizate in intreaga Europa, la nivel local, regional si national.

Saptamana Europeana a Competentelor Profesionale este organizata de Comisia Europeana sub sloganul „Descopera-ti talentul!”.

elevi-energetic

In Saptamana europeana a competentelor profesionale la Colegiul Tehnic Energetic „Regele Ferdinand I”, se organizeaza concursul pentru selectia, functie de competente, a elevilor participanti la stagii de practica in Portugalia, prin programul Erasmus+, proiect „Prin Erasmus+, Competente pentru un Viitor mai bun!”, nr. 2016-RO01-KA102-024343.

Participantii vor impartasi impresii, pareri, sugestii despre concurs. Pentru cresterea audientei, acestea vor fi prezentate alaturi de fotografii si filmari video din timpul evenimentului pe retele de socializare si site-uri web. In plus, se vor schimba opinii intre candidati si elevii din clasele mai mici pentru a-i motiva sa participe la proiecte de mobilitate VET.

Scopul evenimentului este sa stimuleze interesul pentru domeniul EFP si sa promoveze oportunitatile oferite de programul Erasmus+.

programulInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...