Noutati :

Descopera noile birouri Visma din ansamblul mixt Openville Timisoara! (P)

19 iulie, 2018 - 09:45 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
1

Modelul de lucru norvegian al companiei Visma, lider pe piața furnizorilor de software pentru automatizarea și gestionarea proceselor în întreaga întreprindere, se potrivește ca o mănușă în noile birouri ale ansamblului mixt Openville Timişoara, care aduc confortul conceptului open-space aflat în continuă dezvoltare.

La începutul lunii iulie, o parte din echipa Visma s-a mutat temporar în United Business Center 1 (UBC 1), cea de-a doua clădire de birouri finalizată a celui mai mare pol de business, retail şi entertainment din vestul României, urmând ca la finalul anului, să li se alăture ceilalți colegi din Timișoara. Compania Visma are în prezent peste 400 de angajați în România, deținând birouri atât în Sibiu, cât și în Timișoara. La nivel mondial, produsele companiei ajung la peste 800.000 de clienți. Renumită pentru soluțiile software de top pe care le oferă, compania crește permanent, atât ca număr de angajați, cât și ca număr de servicii și clienți. Toate acestea sunt posibile datorită echipelor de oameni dedicați, pasionați, mereu dornici să inoveze.

 

Compania IT ocupă momentan etajul 11 al clădirii UBC 1, aflată în imediata vecinătate a Iulius Mall Timişoara. Cele câteva luni pe care angajaţii le vor petrece aici sunt o bună modalitate de a experimenta facilitățile de care se vor bucura cu toții, la sfârșitul anului, odată ce noul imobil office UBC 3 va fi finalizat. Astfel, în viitorul apropiat, Visma va beneficia de trei etaje, fiecare cu propriul play room, quiet rooms pentru relaxare în liniște, un amfiteatru pentru workshop-uri, prezentări cu studenţii și alte activități. Visma a închiriat 4.200 mp din cei 19.000 mp pe care îi are cea de-a treia clădire de birouri clasa A din ansamblul mixt pe care îl dezvoltă, la Timişoara, companiile IULIUS şi Atterbury Europe.

Începând cu priveliștea care îți fură privirea și continuând cu stilul de design industrial, zone de relaxare, săli de ședințe, lumina naturală care abundă în toate încăperile, zonele de pauză moderne și cochete, proximitatea Iulius Mall pentru sesiuni de cumpărături, toate sunt facilități puse încă de acum la dispoziția celor care fac Visma să continue să fie în topul companiilor IT. Astfel, angajaţii au tot confortul necesar pentru a duce la bun sfârșit fiecare proiect în care compania este implicată.

Despre Visma

Visma este lider pe piaţa din Europa în dezvoltarea de programe pentru automatizarea şi gestionarea proceselor de afaceri, în cadrul întreprinderilor. Are peste 7.150 de angajaţi, care îşi desfăşoară activitatea în 14 ţări.

Visma contribuie la dezvoltarea continuă a afacerii în alte companii, oferind aplicaţii software, servicii externalizate, soluţii comerciale şi soluţii IT în retail şi consultanţă. Peste 800.000 de clienţi în Europa de Nord utilizează produsele şi serviciile.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Toate bune insa uitandu-ma la tavane parca ma simt intr-o fabrica. Cred ca dezvoltatorul putea sa faca un tavan fals si cred ca Visma putea sa nu isi expuna angajatii la un sentiment de neterminare. Mai bine nu dadeati imaginile cu tavanele neterminate ca sa nu va faceti un deserviciu, si unii si altii.