Noutati :

DERATON, de 25 de ani in slujba sanatatii banatenilor. Compania de deratizare, dezinsectie si dezinfectie implineste un sfert de veac de activitate

15 iulie, 2016 - 12:18 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

Pentru orice firma implinirea a 25 de ani de activitate este un moment de sarbatoare. Este si cazul companiei DERATON, care in acest rastimp de activitate continua, a reusit sa scrie istorie in domeniu. In 1991 Deraton si-a inceput activitatea cu doar 3 angajati, insa de-a lungul timpul a ajuns sa lucreze chiar si cu 55 de persoane, in prezent avand 15 angajati.

echipa-deraton

Deraton a inceput exclusiv cu activitati de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, pornind de la clienti mici si de la o cifra de afaceri dupa primul an de functionare de 2 milioane de lei. In timp, a castigat increderea clientilor prin calitatea serviciilor, astfel ca a reusit sa incheie contracte cu institutiile din vestul tarii si cu cei mai importanti clienti mari din regiune, iar cifra de afaceri a crescut simtitor.

Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, competitia tot mai acerba pe piata serviciilor DDD, impreuna cu preocuparea permanenta pentru imbunatatirea serviciilor au determiant conducerea societatii sa treaca la implementarea sistemelor de manegement al calitatii ISO 9001/2008, de management al calitatii ISO 14001/ 2004, de management al sanatatii si securitatii in munca OHSAS 18001: 2007. In plus, Deraton are toate autorizatiile necesare vizate la zi si detine autorizatia de formator profesional, putand califica, in nume propriu, un numar nelimitat de angajati. Iar tot personalul este calificat in meseria de Agent DDD.

Compania, specializata in actiuni generale DDD pe domeniul public, a participat, in decursul anilor, la mai multe actiuni similare organizate de adminstratiile locale din diferite orase din tara. Iar in prezent, firma lucreaza in Timisoara, Resita, Buzias, Caransebes, Moldova Noua, Giroc sau Jimbolia si altele.

Substantele folosite de companie nu pateaza, nu au miros neplacut, si nu sunt toxice in masura in care sunt respectate instructiunile date de agentii DDD calificati.

magazin deraton_23

Astfel, DERATON le ofera clientilor garantie pentru toate operatiunile executate, dar si consultanta in ceea ce priveste alegerea substantelor, cat si a metodelor ce urmeaza a fi aplicate, tinand cont de raportul pret-eficienta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...