Deputatul REPER Daniel Toda spera ca ratiunea va invinge si Netanyahu va pune capat crimelor din Fasia Gaza (P)

Pe 7 octombrie 2023, teroriştii Hamas au pătruns în Israel. Au violat, au măcelărit, au ucis. Când s-a terminat carnagiul, 1200 de oameni nevinovaţi îşi pierduseră viaţa şi alţi 240 fuseseră duşi ostatici în Fâşia Gaza.

Benjamin Netanyahu, liderul unei coaliţii de guvernare din rândurile căreia fac parte unele dintre cele mai toxice şi extremiste partide, a jurat să destructureze Hamas şi a dezlănţuit un război feroce.

Până acum, 33.000 de palestinieni au fost ucişi: o bună parte dintre ei erau femei şi copii.

Daniel Toda, deputat REPER de Timiş şi membru în Comisia de politică externă a Camerei Deputaţilor, a atras atenţia în mai multe rânduri asupra dezastrului umanitar care se petrece pe coasta răsăriteană a Mediteranei.

Israelul are dreptul să se apere şi să pedepsească teroriştii. Însă felul în care o face, numarul imens de victime civile, i-a îndepărtat pe mai toţi aliaţii săi. Premierul Netanyahu a reuşit să scoată în stradă zeci de mii de israelieni sătui de un război care se transformă, pe zi ce trece, într-un carnagiu, într-o pată oribilă pe obrazul unei naţiuni civilizate. Bibi Netanyahu este unul dintre puţinii premieri de la Tel Aviv care a reuşit să creeze falii adânci în societatea israeliană. Datorită inflexibilităţii sale, Israelul va trebui să trăiască de acum înainte cu tragedia din 7 octombrie, dar şi cu propriile crime care au succedat sălbaticiei acelei zile.”, transmite deputatul de Timis Daniel Toda.

Deputatul Toda subliniază că, în acst conflict, serviciile speciale israeliene au utilizat o aplicaţie de inteligenţă artificială denumită “Lavender” pentru a selecta ţintele arabe care urmau să fie ucise.

Dar este moral, este legal, ca un soft să stabilească cine este terrorist şi cine nu? Un computer stabileşte cine va fi ucis? Îngrozitor! Dacă Netanyahu insistă să atace şi Rafah, dezastrul umanitar, crimele săvârşite de armata israeliană, vor macula pentru totdeauna Israelul. Sper ca, în ultima clipă, aliaţii externi şi opinia publică din propria ţară să îl oprească pe Bibi Netanyahu din avântul său ucigaş” mai scrie deputatul oe pagina sa de facebook.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Daca esti complet dezinformat, mai bine taci, instigatorule Toda ! Cuvantul ,,toda” in ebraica inseamna ,,multzumesc”, dar noi nu itzi multzumim deloc pt. asemenea minciuni.
  Israelienii n-au facut nici o crima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Isi apara ,,saracia, nevoile si neamul” O tzara de viteji a ieshit la lupta ca sa infranga o organizatzie terorista de o cruzime fara precedent. Tzari care se scalda in aur si petrol platesc aceste mintzi fierbintzi sa macelareasca poporul evreu si pe de alta parte sustzin cu miliarde de dolari propaganda mincinoasa impotriva unui razboi atat de drept.
  In loc ca omenirea sa multzumeasca Israelului pt. omorarea miilor de teroristi, toarna lacrimi de crocodili si-nvinuiesc eroii dreptatzii de ,,crime”. Rushine, domnule Toda ! Cand intrau turcii si macelareau romani, fiecare cadere a unui soldat de-al lor se chema ,,crima” ? Mihai a fost Viteaz, sau ,,criminal ” ? De ce deformatzi istoria, domnule Toda, daca nici nu stitzi despre ce-i vorba ? Cum atzi verificat nr. si identitatea gazanilor declaratzi mortzi ? E un nr. fals, dat de o organizatzie terorista ! In astia avetzi incredere ?
  N-a ieshit nici un om pe strada in Israel pt. a cere incetarea razboiului. Ies zeci de mii aproape zilnic, din cu totul alte motive. Dar si aici atzi fost informat greshit. In primul rand este ceruta eliberarea imediata a celor 133 rapitzi de teroristi, tzinutzi in frig, foame si torturi, in custi inchise sub pamant, de 1/2 an. Batrani, bolnavi, ranitzi, copii, femei, tineri rapitzi noaptea din paturile lor. Cu ce-au greshit, sa sufere atata ? Asta-i cea mai mare crima, domnule Toda ! Daca-i scotzi tu de la Hamas, atunci itzi spun toda !
  Daca nu, trebuie sa fii dat in judecata pt. calomnie.

 2. E usor sa comentezi de pe margine si sa dai sfaturi cand nu esti implicat.

  • Exact ceea ce face Daniel Toda ! Un deputat raman sa se ocupe de problemele majore ale celor care l-au ales si sa nu sa se amestece in locuri indepartate, care nu-s problema lui.
   Ucraina atzi salvat-o deja, Daniel Toda ?

 3. Daniel Toda
  cel care a vrut holocaust asupra pisicilor. Soyangiul care a initiat proiectul de lege pentru uciderea pisicilor de pe strada

  • Ii urez lui Daniel Toda sa ajunga motan de strada

   • Un deputat care se amesteca unde nu-i fierbe oala, nu intzelege despre ce-i vorba, adopta nazismul cand e vorba de pisici, de ce statul roman plateste salar unei asemenea persoane ????????????????????????????????????????? Nici ca voluntar nu merita sa fie deputat !

 4. Deci, domnul Toda a plătit publicitate(P) ca să se facă vizibil că de părerologi neavizați e plină lumea…. și pe ce domeniu s-a aruncat.

 5. Ii urez lui Daniel Toda sa ajunga motan de strada

 6. Cine a ales asemenea om fara minte ?

 7. Toda, sant 60000 de teroristi Hamas in Gaza. Te trimitem pe tine acolo, sa-i lichidezi pe totzi, totzi, totzi ! Cine e criminal ? Toda ?
  Problema e : cum salvam pisicile in Romania ? Descreieratul asta crede ca ele sant teroristii.

 8. Daniel Toda, pagina personala, rubrica „despre mine”: „În perioada pandemiei, împreună cu colegii, am strans fonduri și astfel am donat spitalului de boli infecțioase Victor Babeș peste 350 de măști FFP2, la Spitalul Județean 50 de măști FFP2 și alte 200 de măști chirurgicale fundației Timișoara’89, care se ocupă de oamenii fără adăpost.”
  Uau! In 2020 au adunat (nu stim cati au contribuit) suma echivalenta a 30% dintr-un salariu minim pe economie pentru a dona masti!
  Dupa ce a salvat Timisoara, acum se preocupa de soarta lumii, vrea sa rezolve situatia din Gaza. Omul de care avem nevoie!

 9. Câte luni de mandat mai are clovnul ăsta? Că văd că plătește ca să râdem noi gratis. N-aș vrea să ratez următorul episod!

  • Dupa ce a propus exterminarea pisicilor, de parca ar fi niste shobolani sau gandaci, statul roman trebuia sa inceteze sa-l mai plateasca.
   Organizam un protest masiv pt. salvarea pisicilor ?

 10. Dupa ce a propus exterminarea pisicilor, de parca ar fi niste shobolani sau gandaci, statul roman trebuia sa inceteze sa-l mai plateasca.
  Organizam un protest masiv pt. salvarea pisicilor ?

 11. Criminalul isi retrage propunerea de lege. Pisicile vor supravietzui acestui terorist.

  Daniel Toda, e foarte important sa fie terminatzi totzi teroristii din Gaza ! Nu le mai lua tu apararea!
  Vrei sa se refugieze la noi ? Acusi se apuca sa-nvetze medicina, doar au experientza in a se acunde prin spitale !

 12. In orice casa din Gaza s-au gasit arme, munitzii, rachete , lansatoare de rachete. La fel in scoli, gradinitze, spitale, universitatzi, sedii ONU.
  Daniel Toda, unde exista in Gaza ,,oameni nevinovatzi” ? Cu totzii sant niste monstrii !
  Pe langa cei 3000 de teroristi care au intrat in Israel pe 7.10, au mai participat la masacru si alte cateva mii de ,,cetatzeni de rand”, care au dat foc, ucis, violat, decapitat si apoi au luat prada (oameni vii, cadavre, obiecte de valoare) in mashini furate si au expus-o cu mandrie zecilor de mii de gazani care-i aplaudau si ovatzionau pe marginea strazilor. De astia itzi este mila, Toda ?

  • Opinia! Asta nu e o opinie a unui fascist frate cu criminalii palestinieni. Si cu fratii lor care nu-i vor la ei. Acest text este ANTISEMITISM pur si este infractiune.

   • Probabil ca Daniel Toda n-are habar ca are un nume ebraic. Pacat ! ,,Opinia” sa antisemita este dezgustatoare.