Deputatul PDL de Timis, Marius Dugulescu, ar putea fi cercetat de Parchetul ICCJ la cererea Institutului de Politici Publice pentru votul la 2 maini

TIMISOARA. Institutul de Politici Publice a decis sa faca sesizari in privinta parlamentarilor care au fost prinsi votand la 2 maini. Printre acestia se numara si democrat liberalul Marius Dugulescu, parlamentar de Timis.

„Nu mai putin de 4 inregistrari video care au aratat ca membri ai Camerei Deputatilor au votat proiecte de lege, in diferite sedinte de plen, folosind atat cartelele proprii, cat si pe cele ale unor colegi, au ramas fara niciun ecou, conducerea Camerei ignorand aceasta realitate. (…) Institutul a solicitat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa ia act de faptele deputatilor”, anunta reprezentatii IPP.

Asta dupa ce reprezentantii Institutului au sesizat de mai multe ori Camera Deputatilor, care nu a luat nicio masura impotriva lor.

Printre deputatii care ar putea fi anchetati la sesizarea IPP se numara si Ciprian Florin Luca din PSD, Vasile Berci din PNL, Danut Liga din PDL, Marius Dugulescu din PDL, Valentin Rusu din PDL, Ioan Stan din PSD, Gheorghe Ana din PSD si Ion Dumitru din PSD. Cercetati ar putea fi si cei care si-au lasat cartelele pe mana colegilor la voturile de plen. Cererea catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost trimisa luni, 21 noiembrie.

Dugulescu: Nu este decat un joc de imagine!

Deputatul timisean spune ca imaginile in care a fost surprins ca a fraudat votul sunt denaturate.

„Este o actiune a opozitiei de decimare a opiniei publice, prin intoxicarea asta de presa. Nu comentez. Doar va spun ca sanctiunea maxima pe care poate sa o aplice Camera Deputatilor este de 2 saptamani de neprezentare la sedinte. Eu nu ma simt vizat absolut deloc. Imaginile prezentate la televiziuni sunt total denaturate. Nu este decat un joc de imagine”, a spus pentru www.opiniatimisoarei.ro deputatul Marius Dugulescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nu e normal ce se intampla da ar da cineva o lege in sensul asta, mai dura? Eu zic sa dea Opozitia daca tot vrea sa ne convinga ca vrea binele tarii