Opinia Timisoarei

Deputatul PDL Cornel Samartinean: Nu avem nicio discutie serioasa despre buget pentru proiectele Timisoarei

TIMISOARA. Cea mai importanta discutie ar trebui sa fie despre buget, atrage atentia deputatul PDL, Cornel Samartinean. Acesta a mai adaugat ca intalnirile administratiei locale cu parlamentarii nu mai au loc.

In 2013, in urma unei solicitari a PDL, presedintele CJ Timi si primarul Timisoarei au initiat intalniri cu parlamentarii. Am participat, ma astept ca aceste intalniri sa revina si vreau sa cred ca daca in noiembrie incep discutiile in parlament despre buget, eu ca deputat nu stiu care sunt necesitatile si proiectele mari pentru Timis si pentru Timisoara. Vreau sa intreb forurile competente ce se intampla cu aceste promisiuni. Nu avem o agenda publica a proiectelor pentru Timioara, nu stim cati bani are nevoie Timisoara pentru proiectele si prioritatile pe 2014„, a declarat Samartinean.

Deputatul a mai precizat ca Guvernul a anuntat ca de la sfarsitul acestei luni va introduce proiectul de buget pe anul viitor, pentru dezbateri, in Parlament.

Transmit public ca astept in continuare ca banii Timisoarei sa revina la Timisoara. Vreau sa cred ca inspre Timis si Timisoara sa vina inapoi cel putin 50%. Vreau ca toti parlamentarii sa ne strangem si sa gasim solutiile ca sa aducem bani in Timis si in Timisoara„, a mai spus deputatul PDL.

Exit mobile version