Noutati :

Deputatul PDL Cornel Samartinean: Nu avem nicio discutie serioasa despre buget pentru proiectele Timisoarei

10 octombrie, 2013 - 02:24 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
6

TIMISOARA. Cea mai importanta discutie ar trebui sa fie despre buget, atrage atentia deputatul PDL, Cornel Samartinean. Acesta a mai adaugat ca intalnirile administratiei locale cu parlamentarii nu mai au loc.

In 2013, in urma unei solicitari a PDL, presedintele CJ Timi si primarul Timisoarei au initiat intalniri cu parlamentarii. Am participat, ma astept ca aceste intalniri sa revina si vreau sa cred ca daca in noiembrie incep discutiile in parlament despre buget, eu ca deputat nu stiu care sunt necesitatile si proiectele mari pentru Timis si pentru Timisoara. Vreau sa intreb forurile competente ce se intampla cu aceste promisiuni. Nu avem o agenda publica a proiectelor pentru Timioara, nu stim cati bani are nevoie Timisoara pentru proiectele si prioritatile pe 2014„, a declarat Samartinean.

Deputatul a mai precizat ca Guvernul a anuntat ca de la sfarsitul acestei luni va introduce proiectul de buget pe anul viitor, pentru dezbateri, in Parlament.

Transmit public ca astept in continuare ca banii Timisoarei sa revina la Timisoara. Vreau sa cred ca inspre Timis si Timisoara sa vina inapoi cel putin 50%. Vreau ca toti parlamentarii sa ne strangem si sa gasim solutiile ca sa aducem bani in Timis si in Timisoara„, a mai spus deputatul PDL.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. pai bojin nu mai are timp de intalniri de genu..are treaba pe la parchete

  2. samartinenneee!!!paguba de la aeroportul Timisoara ai uitat-o,1 milion de euro cash!!!

  3. Printre deficienţele care nu au fost contestate de conducerea aeroportului pot fi amintite neurmărirea respectării clauzelor contractuale referitoare la termenele de plată şi necalcularea de penalităţi pentru achitarea cu întârziere a chiriei sau achiziţionarea unor maşini, echipamente, mobilier, aparatură birotică sau soft fără avizul ministerului de resort, aşa cum prevede legea. Curtea de Conturi Timiş a apreciat că bugetul de cheltuieli al aeroportului a fost depăşit în 2011 cu 110,22%, respectiv 3.567.870 lei.

  4. Fostul director al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara își spiona ilegal subalternii, în cele mai intime ipostaze. Corel Sămărtinean a montat camere de supraveghere ascunse în 40 de birouri, ajutat de un fost ofițer SRI.Din biroul de director general, Sămărtinean urmărea orice mișcare făceau angajații AIT, din cele 40 de birouri administrative. Contabilitatea, resursele umane, comunicațiile, secretariatul, comercialul și alte departamente erau atent supravegheate. „Uneori ne mai schimbam, la birou, în alte bluze. Aveam grijă să nu stam în fața ușii, și de fapt eram filmate în tot acest timp”, povestește Carmen.

  5. Încercarea de a-l contacta telefonic pe Cornel Sămărtinean pentru a comenta operaţiunea ilegală de supraveghere nu a avut succes. Acesta și-a blocat numărul de telefon, care este „redirecționat către o destinație invalidă”.

  6. Voi dispareti in plm. Ca atat timp cat ati fost la putere ati sabotat Timisoara cum ati putut. Ati dat toti banii clujului.