Noutati :

Deputatul Marius Dugulescu, despre audierea Columbenilor la Parlament: institutia nu trebuie sa se transforme in instanta de judecata!

13 mai, 2011 - 11:12 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: NATIONAL
1

Vicepresedintele Comisiei pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor din Parlamentul Romaniei, deputatul timisorean Marius Dugulescu, considera anormala audierea sotilor Columbeanu.

Parlamentarul crede ca situatia familiei Columbeanu „este in mod regretabil un caz ultramediatizat. Din pacate, in acest caz copilul este supus unei mediatizari excesive, fiind lezat in loc sa fie protejat”.

Desi vicepresedinte al comisiei la care vor fi audiati Monica si Irinel Columbeanu, Dugulescu sustine ca a aflat din presa despre aceasta audiere, deoarece presedintele comisiei a luat aceasta initiativa fara a-si informa colegii, desi sarcina acestuia e aceea de a conduce sedintele dupa o ordine de zi aprobata de catre comisie.

„Nu am discutat in cadrul Comisiei o astfel de propunere si nici nu am aprobat audierea vreunei persoane sau al unei institutii publice in cazul de fata. Parlamentul Romaniei nu este si nu trebuie sa se transforme in instanta de judecata”, spune Marius Dugulescu.

„Aceasta sedinta este nestatutara. Domnul Paun, a hotarat ordinea de zi a sedintei fara aprobarea membrilor Comisiei”, a adaugat parlamentarul timisorean.

„Nu cred ca ar trebui tratate diferentiat cazurile cetatenilor, pe criteriul apartenentei sociale, fiecarei persoane fiindu-i asigurat prin Constitutie un tratament egal in fata Legii si a autoritatilor publice”, mai spune Dugulescu, vicepresedintele Comisiei pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor din Parlamentul Romaniei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Procedura de solutionare a frustrarilor columbenilor REPREZINTA DOVADA CEA MAI EVIDENTA CA IN ROMANIA LEGEA NU ESTE ACEASI PENTRU TOTI . este pt prima oara cand romanii ar trebui sa vada ca in aceasta tara se intampla un circ de nedescris iar noi toti suntem luati de prosti .