Deputatul liberal Horia Cristian a protestat de unul singur in fata sediului PDL

Horia Cristian, deputat de Timis al PNL, cere demisia Robertei Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, printr-un protest inedit la sediul PDL Timis.

Horia Cristian si-a montat in fata sediului PDL un banner pe care scria „Demisia” si a impartit trecatorilor fluturasi in care si-a motivat gestul. Protestul deputatului a fost bine supravegheat de cinci jandarmi.

„In data de 15 septembrie, opozitia a parasit sala, revoltata de modul abuziv in care Roberta Alma Anastase conducea sedinta de vot, dupa ce a stricat sistemul de vot electronic. In absenta opozitiei, PDL a votat prin ridicare de mana si la votul finala anuntat 170 de voturi pentru in timp ce in sala erau doar 80 de deputati”, a spus Horia Cristian.

Deputatul cere imperativ demisia presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase si spune ca va continua protestul sau in fata sediului PDL Timis pana cand Roberta Anastase va demisiona din functie. Mai mult, deputatul a anuntat ca partidul din care face parte nu va mai participa la plenurile Camerei Deputatilor conduse de Anastase.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Daca Mascariciul asta era apreciat in pnl, se gasea vreun coleg care sa-i spuna cat e de penibil !

  2. Puradelul de Horia ar fi bine sa se lase de politica,este PENIBIL!!!