Noutati :

Deputatul Gheorghe Ciobanu si-a deschis al doilea birou parlamentar in colegiul 10, la Moravita

3 aprilie, 2014 - 11:04 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
3

TIMIS. Dupa biroul deschis anul trecut la Jebel, acum a venit randul Moravitei sa gazduiasca un nou punct de lucru al Cabinetului Parlamentar Gheorghe Ciobanu. Inaugurarea a avut loc joi 3 aprilie in prezenta presedintelui CJT, Titu Bojin, insotit de Biroul Permanent al PSD Timis. Au mai participat primarii din colegiul 10 si numerosi locuitori din Moravita si din comunele invecinate.


Pentu mine, intalnirile cu alegatorii constituie o prioritate, iar fiecare luare de pozitie in Parlament are la baza o consultare prealabila cu cei care mi-au acordat votul. Usile biroului meu din Moravita sunt deschise in permanenta pentru cei care au probleme si ma gandesc in primul rand la batrani. Sprijinul acordat varstnicilor si copiilor, alaturi de sustinerea bisericilor si proiectelor locale de infrastructura au ramas prioritatile mandatului meu de deputat”, a spus Gheorghe Ciobanu.

Deputatul PSD a reamintit importanta relatiilor stranse cu Serbia, tara care  se invecineaza cu colegiul lui.

Trebuie sa amintesc importanta proiectelor transfrontaliere aflate in derulare, care se cifreaza, la nivelul Romania – Serbia undeva la 15 milioane de euro pe IPA in exercitiul bugetar 2007 – 2013 al Uniunii Europene. In 2010, am identificat temele proiectelor transfrontaliere in cadrul unei intalniri intre 42 de primari romani si sarbi. De la prima intalnire din luna martie, de la Vrsac, au fost scrise 5 proiecte de infrastructura. Aceste proiecte urmeaza sa fie depuse pentru finantare pe fonduri IPA. Alte 5 proiecte pe teme culturale au fost deja demarate. Sunt absolut convins ca pentru 2014 – 2020, mai ales in conditiile in care Serbia este un candidat la aderare la UE, sumele alocate vor fi si mai semnificative”, a adaugat deputatul Gheorghe Ciobanu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. UN deputat apropiat de oameni,care isi respecta promisiunile! Felicitari!

  2. Un om de cuvant.A facut mereu ceea ce a promis.Felicitari !

  3. Mereu va ganditi la cetateni si va multumim.Ne bucuram ca ne sunteti aprope mereu.V a apropiati din ce in ce mai mult de sufletele noastre