Noutati :

Deputatul Alfred Simonis, despre masura purtarii mastii in spatiile publice deschise din Timisoara: Au dat copy-paste la decizia CNSU, dar s-au gandit ca trebuie sa-i puna si mot

1 august, 2020 - 07:11 PM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
2

TIMISOARA. Deputatul social – democrat de Timis, Alfred Simonis critica in termeni duri decizia Comitetului Judetean pentru Situații de Urgenta Timis de a institui obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise, u exceptia zonei de promenada si a Pietei Victoria din Timisoara.

Absurdul și cinicul situației generate de liberali la Timișoara demonstrează incompetență crasă pe toată linia, de la cei care conduc țara până la liderii locali. Măsurile anti Covid-19 luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, croite după cerința primarului care le-știe-pe-toate, arată fața reală a PNL – un partid care doar mimează interesul pentru binele cetățeanului, cu marionete puse pe funcții și trase cu cheia de șefi, cu decizii discriminatorii, haotice și aberante, cu ipocrizie și infantilism politic. Chiar așa.
În loc să se preocupe de lipsa acută de materiale necesare laboratoarelor de specialitate și de organizarea defectuoasă a testărilor, DSP, primarul Robu și prefectura s-au găsit să rezolve situația explozivă a cazurilor de Covid-19 prin impunerea discriminatorie și absurdă a purtării măștii și în aer liber, cu niște excepții aberante, adică zonele cele mai aglomerate din oraș. Au dat copy-paste la decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență dar s-au gândit că trebuie să-i pună și moț.
Ar fi râsu-plânsu dacă nu ar fi de fapt tragic și îngrijorător. Operatorii economici din Horeca care sunt și așa loviți crunt de situația generată de pandemie, acum sunt puși în categorii gen câștigători și pierzători, funcție de taxa de fițe plătită pe locație. Iar dincolo de toate, ajung să fie excluse din hotărâre fix locurile în care primarul Robu își face plimbarea de seară și baia de mulțime, în tandem cu doamna și cu bodyguardul-șofer, aproape în fiecare seară. Halal meritocrație liberală, nu-i așa doamna prefect Liliana Oneț? Oare nu mai bine șeful suprem liberal v-ar fi cerut să vă preocupați de problematica lipsei testelor și a imposibilității realizării testării celor care doresc să fie prevăzători cu sănătatea lor? Știți că listele de așteptare au termen în septembrie-octombrie? Ați luat vreo măsură?
Băgați-vă mințile în cap fraților! Sănătatea oamenilor este mai presus de politică, pupatul șefului în fund sau interese personale. Arătați că vă meritați funcția sau plecați acasă!”, spune Simonis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. asta e un brav psd-ist. daca nu-l baga nimeni in seama se baga singur. el stie cel mai bine ce trebuie facut dar nu ne spune, ca el e mai cu mot. vai tarii cu astfel de specimene.

  2. Ati șters comentariul despre tov. simonis.
    Doar tion mai face așa ceva.
    Sper sa nu fie simonis noua mascotă a Opiniei.