Opinia Timisoarei

Demonstratii de kinetoterapie si masaj terapeutic in Piata Victoriei, la Timisoara! CCIAT vine in sprijinul bolnavilor

TIMISOARA. A doua campanie de constientizare a publicului larg privind beneficiile kinetoterapiei si masajului in diferite patologii este organizata de Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL, in perioada 2-4 octombrie.

Campania se desfasoara in Timisoara, in Piata Victoriei (intre sucursala BRD si farmacia FARMADO), intr-un cort special amenajat si dotat cu echipamente medicale ce apartin Centrului.

Specialisti angajati in cadrul Centrului vor oferi publicului, in intervalul orar 10.00-18.00, pliante cu serviciile oferite, cat si informatii privind modul in care acestea pot fi accesate.

De asemenea, se vor face demonstratii practice privind procedurile de kinetoterapie si masaj terapeutic.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat a fost creat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, beneficiar al Proiectului “CASE – Competente Antreprenoriale Sociale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat functioneaza ca structura de economie sociala (SES) in mediul rural si sustine integrarea pe piata muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile, oferind servicii de FIZIOTERAPIE – KINETOTERAPIE – MASAJ TERAPEUTIC pentru adulti si copii.

Centrul are sediul in comuna Giroc, str. Neptun nr.3, tel: 0256-233950, e-mail: contact@kinetoklinik.ro, www. kinetoklinik.ro.

CITESTE SI: Kinetoterapie si masaj terapeutic gratis, langa Timisoara! CCIAT vine in sprijinul bolnavilor

Exit mobile version