Noutati :

Demonstratii de kinetoterapie si masaj terapeutic in Piata Victoriei, la Timisoara! CCIAT vine in sprijinul bolnavilor

2 octombrie, 2015 - 10:23 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. A doua campanie de constientizare a publicului larg privind beneficiile kinetoterapiei si masajului in diferite patologii este organizata de Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL, in perioada 2-4 octombrie.

Campania se desfasoara in Timisoara, in Piata Victoriei (intre sucursala BRD si farmacia FARMADO), intr-un cort special amenajat si dotat cu echipamente medicale ce apartin Centrului.

Specialisti angajati in cadrul Centrului vor oferi publicului, in intervalul orar 10.00-18.00, pliante cu serviciile oferite, cat si informatii privind modul in care acestea pot fi accesate.

De asemenea, se vor face demonstratii practice privind procedurile de kinetoterapie si masaj terapeutic.

cciat-kinetoterapie-masaj-terapeutic (71)

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat a fost creat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, beneficiar al Proiectului “CASE – Competente Antreprenoriale Sociale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat functioneaza ca structura de economie sociala (SES) in mediul rural si sustine integrarea pe piata muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile, oferind servicii de FIZIOTERAPIE – KINETOTERAPIE – MASAJ TERAPEUTIC pentru adulti si copii.

Centrul are sediul in comuna Giroc, str. Neptun nr.3, tel: 0256-233950, e-mail: [email protected], www. kinetoklinik.ro.

CITESTE SI: Kinetoterapie si masaj terapeutic gratis, langa Timisoara! CCIAT vine in sprijinul bolnavilorInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...